Friday, August 14, 2009

random [1]

  1. 2hours ago blackout. dan sekarang tiada air pula. damn aku tak boleh concentrate buat kerja! (sebab tu aku berblog di office.lol)
  2. Esok some friends are coming to town, suda janji menonton wayang bersama. astaga, can't wait, Friday please leave soon.
  3. Semalam aku excited gila sampai kelihatan agak sawan H1N1 sebab nampak iklan UTHM di NT7 semasa commercial break Ghost Adventure show. ya, kuittho ada tv advert! and ya, aku memang layan Ghost Adventure tu setiap malam jumaat. superb zac!
  4. hati berbunga-bunga sebab kemarin sudah 19bulan since we accepted each other as other half, n iam excited, not because it is already 19months, but excited to see what lies ahead, and i know u are too darling! u r my rock!
  5. it is only 14th, and iam a total broke. i strictly tell myself to spend at most Rm5 per day if i want to survive until my next paycheck. ouh, regarding the plan of watching movie tomorrow, i already prohibited myself not to spend my money on other than movie tix and food. and, i will use my student card to get discount for movie tix. see, iam actually saving! thanks to UTHM to not have an expired date on its student card.
  6. Due to no.5 matters, i also forbid my forefinger to click on the online shop. but..hmmm. ok, lets give a bit sympathy for my eyes. okay, forefinger, can click on online shops for the sake of my eyes, my eyes also want to cuci mata. i promise, only for cuci mata. no sending order emails!
  7. ok, not to be defensive, but, just wanna clarify things here, i am broke today, not because i do much online shopping, but because of my super expensive medical bill ok. i aint purchase anything this month, except for the chunky-super-unique-ring-but-cant-fit-my-finger-because-its-too-big that cost RM9 (plus postage).
  8. aku heran. kenapa ISO suka mengganggu kehidupan kita yang aman di office. kenapa ISO lahir? siapakah ISO di kelahiran lalu? mesti jahat kan. benci!
  9. Ramai yang suda 50 kematian baru sibuk-sibuk pakai mask. (ceh, boleh la berlagak, padahal baru start pakai mask minggu lalu. shut up!)
  10. kalau kamu perasan, layout blog aku berubah akibat aku sudah bosan tahap mau berenti kerja dengan layout blog yang lepas. so inilah hasilnya. macam tiada hiasan langsung muka blog ku ni. takpalah, back to basic la katakan. basic sangat-lah! and aku sedang mencuba-cuba tumblr. seronok juga! ihiks -_- <-- muka cam ban1. (sapa boleh teka apa ban1 memang hebat la!)
  11. ok la. panjang pulak. pening aku. aku sudah cakap kan tadi di TITLE, ini RANDOM saja. thanx everyone!
  12. eh, lupa plak. 1 lagi. last ni last, i promise. hari ni aku update 2kali jo! haha. entry lagi 1 aku harini ni scroll down ok. scroll down ke bawah. (haha..sudah sroll DOWN, tambah lagi KE BAWAH)

xoxo,

Cinoiqilavigne

1 comment:

Pink Praying Mantis said...

noi bila layout blog mu akan kembali spt asal? sekian,terima kasih.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....