Wednesday, December 31, 2008

perjalanan 2008

seperti biasa.
akan merekodkan perjalanan 2008.
sepertimana 2007 dulu.
sila rujuk di sini.

Januari - (damn!aku sudah tidak ingat) maybe masa ni busy KOREK TANAH. untuk buat final year project. subjek Geoteknik. pastu.ehe.start bercinta dengan syauqi.yeeuww.so hot!

Februari - masih lagi sebok dengan tanah.

March - masih juga di lab Geoteknik. sibuk menguli tanah.

April - masih lagi berulang alik ke Lab dan ke bilik penyelia sampai lah ke rumah penyelia. lepas tu busy final exam and cari tempat untuk latihan industri.

May - ffuuhh.present final year projek. then start praktikal di kuantan. damn.i miss parit raja batu pahat johor damn much. cuti praktikal sekejap untuk ke UMS Sabah untuk NEtball MASUM tournament dan untuk menghadiri perkahwinan adik lelaki saya.

Jun - busy berpraktikal di kuantan. berulang alik kuantan - jb.

July - masih lagi busy di kuantan. berulang alik kuantan - jb untuk bercinta.

August - berulang alik lagi Kuantan- jb - parit raja. setelkan hal konvo. 25th konvo. then terus di heret balik ke sabah oleh kedua ibu bapa. tidak sempat menghadiri konsert avril lavigne. tiket penerbangan yang sepatutnya bulan September pun burn begitu sahaja, kerana balik ke sabah terlebih awal.

September - berlepak di rumah.dan berpuasa.sungguh seronok.rindu berpuasa di parit raja. tapi berpuasa di Sabah agak seronok kerana berbuka seawal pukul 6 petang.

October - Selamat Hari Raya Puasa. sekejap sahaja di sandakan.kemudian berpindah ke KK untuk bekerjaya. mencari rezeki. merancang party hari lahir kejutan jarak jauh buat syauqi d Jb.

November - dimulakan dengan harijadi saya dan party hari jadi yang surprise. Selamat Hari Lahir Saya. busy kerja dan melepak setiap hujung minggu.

December - kerja dan terus kerja.aduh.


dan yang aku tahu, sepanjang suku ke3 dan ke4 2008, aku hanya merindukan kehidupan di rumah sewa parit raja, batu pahat, johor. damn!

dan antara nama-nama dalam 2008 ku- Syauqi, Shiro, Sara, Matwe (mana kau pergi), Syakir, Nije, Ali, Step, Marya, Isma, Fiona, Azmin, Jiran tetangga di Taman Pintas Jaya, Parit Raja, Batu Pahat Johor, 2008 tahun terakhir aku menjadi ketua kampung di situ.rakan sekelas, Nisham, Lisa, Pamela, Step, Shahrul , Najib, Martin and banyak lagi.

rakan alam maya yang terbaik - hajime, shaf, nieja, totin, azie, wansajidah, dan ...

and sangat banyak nama sampai aku xtau nak taip. semua aku SAYANG.

banyak sangat lagu yang aku ingat.

i am sorry :(


sampai sekarang pun masih rindu.

tapi terpaksa tinggalkan juga.

2009,
aku pasti datang menjemputmu.
tepati janji yang sempat terhenti.


hurmm..counting to 2009. where should i celebrate the new year?

7 comments:

FionaHafiz said...

yuk celebrate d funfair!
hoho.

Sara said...

hohoho...bye2 2008
smoga 2009 ko lebih bermakna k
hepy new year to u beb..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
ayuh! kemana saja.

sara,
ko pun sama.
happy new year!

hajime said...

ah!
name saye pun ade!
terharu...
sob2...
ayuh celebrate!
(padehal xde feeling pun nak celebrate)
=op

nieja said...

i love you cinoi!
ehehe..

hpy new yer!

azie said...

hu hu hu.tak sangka namaku ada,ahaha

tengkiu cinoi..

selamat tahun baru:-)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
terharu ek??
ahahaha.kng majuk pulok.

nieja,
i luv u too.
ehe.
hepi nu ye.

azie,
oraida!
selamat.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....