Saturday, December 20, 2008

dengar sini orang orang kampung semua, di sini, saya ingin menyatakan bahawa

saya telah meng'create blog baru di wordpress.
this is due to the rumours i heard, iaitu ada yang kehilangan blogspot nya begitu sahaja.

oleh itu, saya mengambil langkah berjaga-jaga.
saya telah meng'create rumah baru saya itu dan telah mengimport semua isi blog dari blogspot saya ini.
akan tetapi, wordpress saya itu belum siap sepenuhnya.

tapi boleh meminta url rumah tersebut dari saya ya untuk siapa yang mau tengok.
kerana
saya sudah ada entry baru di situ,
kerana saya perlu menge'post entry itu secepat mungkin,
kerana di situ boleh meng'password-protected'kan entry kita. (saya tidak sabar untuk menerai feature password-protected tersebut)
jadi boleh berkunjung ya.
walaupun belum dirasmikan rumah saya itu, belum pun buat house-warming.hohoho

so,
untuk entry yang ber'password itu,
boleh la meminta password dengan saya melalui emel atau ym ok.

p/s - hint untuk entry password protected - tidak elok untuk mengutuk negeri orang seperti "isk, kelantan n terengganu tu kotor".kerana itu amat harsh sekali.dan sila eja quiksilver dengan betul.iaitu quiksilver dan bukannya quicksilver.adios amigos!

4 comments:

DJ said...

btl ka cinoi blogspot hilang?bahaya tu...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

DJ,
yes.i heard.some people.

SCARlet J said...

wahahha...
quicksilver tu brand budak2 KL la weh
kite yg bukan budak KL ni mane tau
ape la ko ni...
kite ni layak pakai quiksilver je..
HAHAHAHAHA

Qi_Cinoi.Lavigne said...

scarlet j,
hahahaha.lawak sey.
nak nanges aku gelak!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....