Monday, December 22, 2008

kampung nelayan + kk kbox


jumaat
aku dengan rakan sekerja pergi dinner @ melantak di kampung nelayan restaurant
at 1st nak makan steamboat kan, tapi rupanya kena booking dulu if steamboat, so makan seafood saja la.layan jo.

*gambar kampung nelayan restaurant yang aku google*


so, pilih2 lah. nak makan apa. hidup lagi yeeuww.ko tunjuk jer.
aku : en.ketam, ko nampak sedap. sory i have to do what i have to.

ketam: baiklah.saya rela.



pening aku nak pilih.
atas ni aku ngan aina.

bawah ni aku tgh pilih udang.



meja kat luar bising and ramai sangat orang.
luckily ada room available.
dapat la kami makan di dalam instead of di luar yang bising tu.
tapi kan kalau makan dalam air-conditioned room ni.
harus faham mustahil ada sign "yes smoking"
semua sign "no-smoking"




yang pakai topi merah tu pelayan. dis siap promote boleh karoke.
tidak mengapa ya kakak.kami sudah menempah bilik di tempat lain untuk karok.
jadi harus hidang makan cepat.
sebab kami harus makan cepat.
kerana harus segera sampai.
menu kami udang, ketam, ikan, siput, kupang etc.
aku pun tak ingat sangat. and tiada gambar makanan okeh.
sebab tangan aku kotor kerana perlu memegang ketam, lagi sedap makan pakai tangan.
jadi malas la aku mau pegang camera.
elok juga tiada gambar makanan, nanti bukan korang, aku yang terliur setiap kali tengok blog aku.




then,
lepas makan terus bergerak.
harus segera sampai.
sampai ke kk kbox. untuk berkarok.
uish.tengok la aku.sapa dapat cari.
terus jadi setan.

aku memang ada penyakit yang berkaitan dengan mic, karoke, kbox n sewaktu dengannya.
aku alergik.
pastu terus jadi tidak menentu.
terus jadi agak sawan dan sukar dikawal disitu.


oh.fiona join kami.itu sangat seronok.
kerana ada geng sawan di situ.

terima kasih kk kbox!

11 comments:

FionaHafiz said...

ohoho.
ahaha.
lyn karok eh~

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
oh.pura2 xtau ya.
ahahaha.
ahaha.

hajime said...

wah!
karaoke...
lame dah x gi...
isk...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
i think u shud go la.
dah 2kali entry i psl karok.same comment from u.hahahaha

nieja said...

wah..
cam best je restoran tu..

SCARlet J said...

wehhh..
menyelerakan
lapar...
nk mkn ketam...
encik crab bikini bottom erk?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

nieja,
yup.mmg best.ni restoran wajib-pegi.

scarlet j,
haha.ye2.en crab bikini bottom.
haha.hilang slera mkn.

hajime said...

tu la...
bile nak gi ni...
isk...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
ah.kene ade yang jadi penggerak tu.
kalo x msti plan x jadi gak nye la.

nieja said...

tapi rest ini dimana?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

nieja,
rest ni di KK, sabah.
ehehehe

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....