Thursday, December 18, 2008

kerja ini membunuhku. aku bunuh kau balik. bunuh. bunuh.


Kau membuat ku berantakan
Kau membuat ku tak karuan
Kau membuat ku tak berdaya
Kau menolakku acuhkan diriku

Kau hancurkan aku dengan sikapmu
Tak sadarkah kau telah menyakitiku
Lelah hati ini mengerjakanmu
Kerja ini membunuhku

iya! aku rasa hampir terbunuh setiap hari bekerja.
tensi gue tensi!

alangkah bestnya kalau aku dapat bersantai macam nephew aku Naim ni kan.lalala.

7 comments:

hajime said...

apsal baby tu nampak cam action figure?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
ah.action figure memang!

Niyang Rapik said...

lagu ini memang menyakitkan hati....duhh!

FionaHafiz said...

naim = action figure
hoh.
hah.
haha.
ahahaha.
sembarangan seja' owh~

kerja ini meng-brain death-kan ku..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

niyang rapik,
huh.menyakitkan kamu?
huh. lagu puaka!

fionahafiz,
mimang dia tu sembarangan seja.menayakap si naim action figure.
lucky aku suda edit tu gmbar, tutup bahagian bwh perut tu.malu plak dia nnti nmpak kemaluannya.
haha.
iya, aku paham kerja itu.kamu bersabar ya.

Totin Jamain said...

heh pelik la baby tuuu
mcm..
perut die senyummm
hehehehee

Qi_Cinoi.Lavigne said...

totin,
hah.ye r.actually badan die ade lekuk kat dada tu.mcm masuk sket r.tu yg perut die senyumm.dah 2kali jmpe pakar.jmpe u bleh x.u kan doctor.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....