Tuesday, December 23, 2008

saya di tag oleh sara.cool.



1. Do you think you’re hot?
u're hot and u're cold.

2. Upload your favorite picture of you



*klik pada gambar untuk lihat lebih jelas*

3. Why do you like that picture?

  1. gambar 1st, sebab kul2 am aku d mamak area parit raja, pki baju shiro.
  2. sebab higlight rambut aku masih lagi pink yg fresh dan aku nk pegi clas mase tu.sgt rindu
  3. sbb rambut aku n blakang tu latar blakang umah sewa kt parit raja yg aku sgt rindu

4. When was the last time you ate pizza?

last 2weeks

5. The last song you listen to?

stay - estrella

6. What are you doing right now besides this?

ym-ing with sara (org yg tag aku neh)



7. What name you would prefer besides yours?

i so damn love my name.cinoi carlos ramulo?

8.People to tag

  1. hajime
  2. azie
  3. dj
  4. totin
  5. nieja

9. Who is number one?

kawan baik alam maya.n dah dapat buat pngecualian tag bnyak kali.so kali ni mesti buat.



10. Number three is having a relationship with?

her bf.kot.



11. Say something about number five?

die suke makan.and sudah di tag oleh sara.tapi saje i nak tag lagi.so mesti buat.



12. how about number four?

she is craaaaaazzzyyyyy.and sudah di tag oleh sara gak.i tag lagi.so mest buat gak.


hohoho.

8 comments:

hajime said...

ah!
aku ditag!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
yela.kamu di tag.
think positif.
tag tandanya sayang.
xde org tag.
xde org syg.
ahahaha

SCARlet J said...

haha....mekaseh kerana menjawab dengan cool

Qi_Cinoi.Lavigne said...

scarlet j,
yeah.yg cool cool aja.

hajime said...

ah!
(blushing2)

Totin Jamain said...

hwah
double tag
hahaha kijammm
and tak pasal2 ckp i crazy ni pehal!
haha

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
blushing cam ape je.

totin,
kire u wat skali la tu babe.
hahaha.
u mmg gilos.

nieja said...

aiyo
i kena tag?
sara pon tag i?
lalallala..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....