Tuesday, June 10, 2008

jom explore..............

hah..oleh sebab aku kuat makan..kita mula di sini ya...

ini ialah pintu ke pantry office aku.. jom masuk...



taaadaaaa!!!! masuk-masuk, terus nampak meja kecil yang panjang ala-ala melekat di dinding ni...



lepas masuk and nampak meja yang tidak bersalah tu, turn to your left..akan nampak ni...sink!!



ya..sink biasa..tiada apa yang menarik..kenapa perlu
taaadaaa kan?? saja suka-suka...(hehehe..soalan jawab sendiri)..kan explore namanya..memanglah...haih..

klu turn to your left tu tak jadi, mesti turn to the right kan...hah..kalau turn right nampak ni...fridge yang berisi 3 jenis kordial, berbotol-botol botol (nanti lah cerita detail ok), makanan, buah, semua bos beli..untuk kami habiskan dengan gembiranya...dalam balang kaca separa bulat di sebelah kiri tu, penuh dengan gula-gula...i like..


hah..ni lagi.di bawah ni.meja kecil yang ala-ala melekat di dinding..di sini la kami lunch setiap hari..tapau2...yang jug tu, air limau, aku yang bancuh tau..hihih..masa ni tengah tunggu lunch...tunggu mereka mereka itu balik dari menapau...



jom keluar dari pantry ...kita masuk ke office semula pula...

jom..dari pantry ke depan akan nampak ini dahulu..
bersedia, masuk sahaja di sini, kamu akan diperhatikan oleh...cctv..


ok..jalan saja terus straight ya..

ya..ya..terus..terus..jumpa ni bilik eksekutif la konon...



eh..jom jom..masuk masuk..buat apa di luar tu..malu-malu pula..

masuk la..hah..ni meja aku selalu duduk...



tapi ketika ini, sekrang, buat masa sekarang, aku kadang-kadang duduk di meja ni (tengok bawah ni la punya gambar)..
meja yang ada laptop tu..hah..tu lappy aku..





and..kalau terus ke tingkap tu..ini lah pemandangannnya...




haha...ya..ya..tak berapa nak cantik pun...

terus lah hari-hari di sini...

dan ada cerita di sebaliknya...
hari ini pun....memeningkan..
dan kamu, ya kamu la..apa tengok-tengok belakang, tengok orang lain pula..kamu..
itukah alasan kamu lari pergi..
haish..cakap la..bagitau..speak..
jangan expect aku tahu..atau org lain tahu..
tak tercapai akalku...tahu tidak?


aku alah bodoh!!





3 comments:

nieja said...

lau cmni jwbnye i makan je la..
bukan g keje
hahahaha

ko tau sape aku said...

beb..gmbr peti sejuk ngan air x brani nk publish ke?? wahahaha..

Qi_C.Lavigne said...

nieja,
mmg pun..keje i mkn je la...

ko tau sape aku,
ngn air sekali tu tunggu gak la ye...tu edisi khas nyer..kui3...

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....