Wednesday, June 4, 2008

aku dan aku

isnin lepas kan aku kesendirian di rumah..

ades...siang kerja...balik kerja singgah ke East Coast Mall, mall baru di bandar ni..

pegi beli donut...6biji..aku mkn sorg..

jap..ni gmbarnya

rasa donut ni sedap..ada lawan ngn dunkin' donut...harga pon lebey kurang la kot...

yang aku ingat, donut aku beli ni ada Oreo donut, Say Cheese, Vanilla, and yang lain tu..aku tidak ambil peduli pun namanya..janji sedap...

sepanjang malam tunggu mereka sampai dari KL, aku habiskan donut ni...

nyum.,..nyum..nyum....

kalau macam ni la, pasti azam 2008 aku cepat tercapai..ala..azam yang satu tu..

jom refresh balik azam tu di sini

haha..i'm gaining weight...

3 comments:

Sarra said...

haaaa...gile ke ape????

nieja said...

i nak donut tu!

Qi_C.Lavigne said...

sarra,
aku blom gila ok..tu standard la..

nieja,
tu Big Apple Donut & Coffee nyer donut..sedap...meh cni kita lepak mkn donut..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....