Friday, June 20, 2008

selamat pagi malaysia

waaa...ni 1st time aku online kt opis..pki laptop acer ferrari bos punya,broadband bos punya..hah..tekejut pulok aku semlm bos suh aku neh yang bawak balik laptop dia..aku pun tanpa banyak cakap, bawa jak la...pagi ni aku bawa semula gi opis..tapi bos blom datang lagi kan...so..pakai jak la dulu..bukan ada kerja pon...

pagi2 dah makan eskem..best woo...buka fridge kat pantry tu..ada eskem..msti bos yg beli semlm masa dia lepak cni malam2...apa lagi...ngap ngap la terus....

ni meja aku besepah..tapi tiada kerja sangat pon minggu ni...

2 hari lepas Syauqi ckp dia dapat sudah surat grad "saudara telah berjaya menerima..bla..bla..bla...selepas mesyuarat senat..bla..bla..bla..."...waa...kenapa aku belum dapat surat lagi ni...tak sabar pulak aku...and semalam emak dah beli pon hadiah untuk dia..perfume CK...wah, mummy, mau hadiah jugak...mummy aku mau ka bagi hadiah..hah..apa-apa la...


and for the first time..aku cari kerja..nampak iklan di newspaper...SPNB ....tapi belum siap lagi resume ni..aiyo...

sekarang aku tengah sangap...cepat la bos-bos datang opis..mentang-mentang i left my D14 kat opis, u all lepak sini malam..boleh sesedap rase ambik pula kan..pagi2 aku masuk opis ..dah tiada..sangap la weh....sudah la manggas ni...baru semalam beli..xkan hari ni beli lagi...uwaaa.....

baru kami tau ..semalam..kami ditipu oleh tuuuut...bengong la..kate gaduh..yang sorang lak majuk..yg sorg mau terminate je yg sorg..akhirnya, dorg melepak sama sampai tgh malam..smpai pukul3..adoi la...mekaseh cctv...

cepat la habis internship ni..aku dah xleh blah weh...

hah..isnin ni Haji Roslan..dtg cni..evaluate untuk praktikal ni...haritu aku kol penyelaras praktikal...mau tau sapa lecturer yg mari evaluate...ade pulak nama aku bleh missed..suh kol en ezry skema tu pulak..sbb dia yg evaluate area cni..tapi akhirnya, nasib bek haji roslan kol...dia yg evaluate..best sket..berbanding en ezry yg skema tu..x kuasa aku nk layan dia nanti..dah la nak jmpa penyelia aku kat cni..en aziz bos department aku ni??en ezry nak jmpe die..kng ntah pape lak en aziz ni bebelkan kang...

eh..udah dulu deh....mau pegi wiwi...daaa.....

2 comments:

Totin Tralala said...

i balek next week!!
bile u nak abis internship nieee

Qi_C.Lavigne said...

i hbs lmbat lagi la...weekend je cuti....

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....