Monday, June 2, 2008

hina sial

hello there..
ini hanyalah selingan sahaja..
saya plan untuk tidak memblog tentang lain selain update selama 2minggu kebelakangan ini..
tapi tidak mengapa..

ini hanyalah selingan..
gosip panas youu...

yela...kan..banyak request gosip panas ni...
dah la banyak perkara nak diceritakan..
kena juga selitkan ni..
untuk memenuhi permintaan pembaca kan..

ni hah dek non..
ada seorang perempuan ni..
macam gamp...
jijik sial..
hidung x mancung..
pipi tersorong-sorong

yang pertama sekali, perempuan ini tidak pernah langsung bersua muka dengan saya,
apatah lagi berhubung dengan saya..
tetapi dengan tidak langsung menjadikan blog saya sebagai bahan bacaan utamanya..
kalau membaca sahaja tidak mengapa, siap dijadikan bahan rujukan yyouu..sekaligus mengolah menjadi maklumatnya..
untuk menyibuk hal orang lain..
tak malu kan...
nama dia A****tuuuuutttt***..huruf A di depan tu penting ya...(bukan nama sebenar)
muka dia macam haram yyouuu...
eee...tak malu kah dia..
mungkin sebab berkawan dengan orang yang serumpunnya..
maka perangai pun tiadalah bezanya sangat..
sama huduh seperti mukanya..

dan dia ini siap mengganggu orang lain punya tuuuuttt..
aiya..masih adakah perempuan murah seperti ini...
aku akan sampai juga didepanmu..sooner or later...
dan biar kita bercakap mata bertemu mata..



hey engkau, jangan ingat aku tidak berani buat lebih dari ini ya..
jangan engkau berani menyebut-nyebut nama aku,
sedangkan aku tidak kenal engkau, engkau pun tidak kenal aku..
tetapi berani ya, menyebut nama aku, blog aku, hasil penulisan aku..
amboi ko...

dan aku akan menolong sesiapa juga yang menjadi mangsa penyibuk macam engkau
perempuan macam engkau, tidak la layak fight dengan aku...wakakaka..
engkau ni lucu pun ada..engkau tahu tak, engkau tu sudah jadi bahan lawak sekarang ni..
kerana kebodohan engkau..
mencari pasal dengan orang yang tidak engkau kenal...

tidak sangka saya ada peminat yang sebegini obses ya..saya rasa, dia juga orang pertama yang membaca post ini,
owh..diary ku KINDLY UNSPOKEN telah dijadikan bahan rujukan..
bangga siot..
ini diakui sendiri ya oleh si perujuk...

hoi, engkau memang penyibuk..hahahaha..

la..la..la...

6 comments:

Ko Tau Sape AKu said...

ko silap beb...aku yg 1st bace post ni...haha..tp aku x OBSES yg dia..n lagi satu..aku cantekkk...x HUDUH..hahahaha

Chika Chika said...

wo. sabar cinoi sabar.
nak weapon?
hahahaha

Qi_C.Lavigne said...

ko tau aku sape,
wa..ko mmg hebat..mendahului dia..

chika,
yeah..ok gak tu..boleh pinjamkan weapon??
hahahaha

azie said...

amvoi, garangnya cinoi,hikhik..if u need backup, bitau k,hehe.

Chika Chika said...

tapi err... tak da simpan weapon lah.
ngee :D

Qi_C.Lavigne said...

azie,
ok2...sume ready tau..nnti i roger bile2...

chika,
xpe...nnti kite cari weapon tu..tp rasenye, xyah pki weapon pon xpe..sbb org ni bkn kuat pon...xyah pki weapon kite ley menang...

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....