Thursday, July 12, 2012

Sabah Selection vs QPR

 

Yes, you read it right. Sabah vs QPR, NEXT WEEK, Tuesday 17th July 2012, 8:15 PM.sabah vs qpr

 

Kenapa QPR lawan sabah? Tony Fernandez ( Chairman, Board of Director QPR) bilang dia rasa dekat dengan Sabah sebab Kota Kinabalu ada 2(dua) airport, KKIA 1 (macam KLIA), KKIA 2 (macam LCCT). Kool. (Ini Jay yang cerita, aku pun tatahu, aku taip je)

Queens Park Rangers Football Club (usually referred to as QPR) is an English professional football club, based in White City, London . As the 2010–11 Football League Championship champions, they now play in the top tier of English football, thePremier League, for the first time in 15 years.(source: wikipedia)

Jadi kami sudah mendapatkan ticket, ANDA BAGAIMANA? haha sebenarnya Jay yang insist mau pergi ni sebab dia memang minat bola, Sabah team, local team, lepas tu QPR lagi tuh dia bilang bila lagi mahu dapat peluang ni, takperlu ke Kuala Lumpur beli ticket flight drive sahaja si Pink. Sebagai tunang yang setia, aku pun join la haha. Bukannya aku takminat, minat pun tak juga, so so lah, kalau ada depan mata sudah start tengok, menengok la terus, tapi tidak juga menchari seperti mengidam makan kambing lah.

 

Get your tix now people! Where? HERE (click the HERE okay ha ha LOL)sabah vs qpr a

Harga tiket ada RM33, RM 53, dan RM103 Boleh pilih.

sabah vs qpr 3

Pilih AREA tu okay. Lepas tu follow instruction sahaja. Lepas tu pandai-pandailah mau hidup ;p

 

Kbye.

 

Love,

Cinoi xo

3 comments:

nowriz mars said...

wah macam best aa.. tapi mo save2 bajet ni.. huhuhu..

teringat time era kegemilangan bola sepak sabah dulu2.. penuh stadium likas tu..

kami 1 family berduyun2 konvoi turun p stadium.. :D

Fadzmie Mohamad said...

Sudah beli tiket! Tapi tiba-tiba terasa macam ada gaya-gaya nda dapat pigi. Aiya.

Jay Minerva said...

huhu! cinoi syg, awak so so ja minat bola? ya ka ni? yg terlompat2 time sabah goal lawan N9 tu bkn awak ker??

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....