Tuesday, April 20, 2010

and it’s her birthday

17 APRIL 1985

Sarah Hayati

Me & Cinoi *Gambar zaman batu

hahaha. ini adalah gambar first date Cinoi dengan Sara. hahaha. tahun bila entah ni. gambar zaman batu ni. kurus lagi. rambut panjang lagi. ah tengok sendiri. aku suka gambar ni, sebab PERUT aku flat lagi, sebab masa ni aktif sport lagi, sekarang?? azabnyaaa oi. Sara pon samaahahahaha.

*di sini saya kepilkan gambar-gambar lama Cinoi+Sara. gambar baru tak payah kepilkan!eh ada la kepilkan gamabr baru, dua sahaja. hahaha

 P1090100P1090129P1080915 P1090293dulu1 DSC_0112 (Medium)  1 2 

i love u Sara. Happy miracle birthday. ko tau aku selalu doakan, harapkan dan usahakan yang baik-baik untuk kau. aku tak boleh cakap banyak. nanti nanges. ko tau je sume bende yang aku nak cakap. hhahahahaha. muah! happy birthday.

http://amesarra.blogspot.com/2010/04/selamat-hari-lahir-sarah.html

dah 2 tahun tak celebrate birthday kau sama-sama.

 

Love,

Cinoi xo

5 comments:

mesarra said...

wehhhhh
mekasehhh tuk entry besday ni tau
mekasehhhh

weh nape dulu aku seksi???
wahahaha

mesarra said...

eh lupe..
i loveee youuuuu sampai mati!!!

SaNg KuYaP aRjUnA TaPa said...

oi.
hepi besday
nak sms aku xde no ko
da delete
wahahaha

mesarra said...

sape ko???
kayap ke???

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sarra,
kau mmg seksi. skrg pon. hahahaha

sang arjuna,
jahat u delete number sara.

sarra,
ye die r tu.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....