Tuesday, April 27, 2010

you’ve got to embrace the chaos. that way, life just astonishes you

tajuk ialah pesanan penaja semata.

weeeeee. ok, kita terus saja lurus ke titik (straight to the point, kalau tidak silap, belajar ni dari Kak Dewi-lurus ke titik),

i’ve got my FIRST Nuffnang Cheque.

woot! woot!

the cheque arrived few days ago at my hometown address ;)

ok. tu saja.

bye!

bosan pulak entry ni kan. hmmm. jap. cari gambar. jap ok!

eh, tak jadi la letak gambar. ni aku kasi screen shot keywords orang search yang sampai ke rumah ni. ;)

nuffnang keyword oke. this is only result for this week, yang last week, or last month lagi banyak. hmmp. ok ramai juga google CINOI & CINOI LAVIGNE, ok logik. sebab nama aku kot. hahaha.

cara nak mengunting baju kurung macam saya tak pernah blog pun, pernah ke?~~ haha. never. cara menggunting baju kurung ke, mengunting ke, tiada.tiada. industrial training, pernah kot aku blog, masa tahun 2008 la, bukan 17 may 2010. gagagaga.

kau lah laguku kau iramma yaaa pernah pernah, lagu aizat kann.

bagaimana memakai baju bomba, seriously dude, aku memang tak pernah pakai baju bomba. opss!! tapi aku pernah blog kan pasal bomba, pernah kan, masa kebakaran dekat area sini tahun lepas.

yaya bintulu pregnant?? ok salah tempat kau! hahahahaha.

bye.

muah!

 

Love,

C

p/s: lupa pula, 1 lagi entry mengharukan dan menggeletek (ceh bunyi ayat macam iklan drama tv) di sini http://amesarra.blogspot.com/2010/04/dia-bff-akubukan-bff-ko.html

4 comments:

FionaHafiz said...

hahahaha.
ngok ni entry.
aku suka~
(tekan like)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ah entry sikit2 jak ni.
bukan mcm kau. berabis apdet.
jap aku dtg blk ke tmpat mu.

FionaHafiz said...

aku kan sudah tukar profesion.
pemblogger tegar.
hahahaha~

mesarra said...

i need crdt card!!!!!!!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....