Wednesday, March 31, 2010

random [music] -yang paling otai di malaysia

tahu tak Cinoi suka Search, Amy Search, dan lagu-lagu mereka. percaya atau tidak bolos saja dinding itu memang saya suka! hahahaha. gila rock kapak kan. im a universal listener, i listen to all types of music, as long as best, sedap, boleh layan.

tiba-tiba sebab terbaca entry ini http://redmummy.com/2010/03/30/konsert-amy-search-di-istana-budaya/

astagaaa bestnyaaa. ingat tak hari tu, Search ada buat tour, Celcom taja kot. ada buat dekat Sandakan and Tawau juga, kalau tidak silap dekat KK tiada. but i missed the concert, sebab masa tu i fly pergi Kl, ticket flight pergi Kl dah awal beli dah. Konsert Search Di Awan Biru kalau tidak silap saya la. last year kot. rugiiiiiiiiiiiiiiiii.

setiap kali pergi karaoke, WAJIB nyanyi lagu Search oke. wajib. kalau tak dapat nyanyi semua, pilih juga lagu-lagu dia, and paksa my guy friends nyanyi HAHAHAHAHAHA. im a big fan youuuuu.

sekarang, mungkin tiada lagi konsert oleh Search (full band). kesian saya. so kalau dapat tengok Amy Search saja pun, perform live, saya sudah sangat bersyukur dan teruja. part of my wish list ni. otaii tuuuu.

ok. tu sahaja mahu bagitahu. esok saya cerita lagi. babai.

 

Love,

Cinoi xo.

2 comments:

Shaf said...

Memang update blog secara kurang ikhlas.. cuba lagi ye.. err.. konsert kat sabah aritu kensel kot.. huhu

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ikhlas, tapi, haha, serabut r bnyak kerja tapi tak buat pon. hahahaha.

kensel ke? x folo up pon, sbb taknak tau, nnti kecewa makin terasa n rasa rugi sgt2 n jeles dkt org yg pegi.

nanti klu ada chance i tgk dia perform live btau i oke en.shaf

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....