Wednesday, March 17, 2010

enter a post title

hahaha.

(ok gila sendiri intro ketawa sendiri)

kemarin Cinoi ada blogging dekat wordpress dia.

http://cinoiqilavigne.wordpress.com/

yang pasal apa terjadi sejak 22January 2010, pasal kekecohan yang ditimbulkan orang-orang yang tidak bertanggungjawab. soo kalau mahu passwordnya, boleh terus minta dengan Cinoi sendiri, ym atau fb atau SMS atau apa-apa la. okey??

and urm kalau ada sesiapa ingin minta maaf, bukan melalui chatbox blog ini ok. i want u guys to blog it out in your blog, minta maaf secara terbuka, kalau tak reti sangat nanti aku bagi format meminta maaf. hahahahaha. and tak payah la nak suruh aku cool ka chill ka, tak payah nak ajar aku la, kau uruskan diri kau sendiri, kau nak mitna maaf ka, nak mengaku semua apa yang kau buat ka, tapi jangan nak campur pasal aku, tak payah nak suruh-suruh aku. rude gila kau.

and urm kalau ada yang tertanya-tanya, kenapa entry di blogspot ni ada juga di wordpress tu, sebab wordpress tu untuk backup. i pernah dengar ura-ura mengatakan blogspot ni pandai jadi bengong hilang entry kau semua adoiii sayangnya kalau begitu. so i open a wordpress blog, and i import semua isi blog dari sini. just in case ;p tapi macam agak redundant kan. layan jak la.

tu saja la. bye sayang.

Love,

Cinoi xo

3 comments:

FionaHafiz said...

i like!

C@Rr0tSu$U said...

Noi.. i ada tajuk... "LU PK LA SENDIRI"...
hu hu...
Dengan ini.. I juga minta maaf ya jika ada tersalah.. silap.. terkasar bahasa... OO.. salah.. Nanti i tulis di blog i ya...

nieja said...

nant bg kat ym i..
nak bace

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....