Monday, March 22, 2010

not just another photographer with a black strap

109s

it is a Hot Pink Leopard DSLR strap, i googled in the internet.

i really really really seriously really want this, i mean for Chiqi. been searching for this since January, its kinda impossible to get it here in KK, which i don't think i will find any of these, or even similar. i want it so bad.

where did i found this? (the strap in the picture). it is in a Canada online shop. (@&#@%$&*#

kesiannyaaa. penat saya google cari di Malaysia punya tapi tak jumpa. so my dear friends or anyone reading this, tolongggg la if you guys know anywhere near kl ka or any part in semenanjung, singapore ka, yang menjual fashionable DSLR strap, please please let me know.ingin sangat-sangat like i will kill for this ;p or if u guys mahu bagi sebagai hadiah untuk saya pun boleh saya terima rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari kecuali musuh yang mencari kita, kita cari dia balik hahahahaha. kalau yang tidak serupa dengan yang dalam gambar ini pun tidak mengapa, as long as it is not a standard nikon black strap. if not pink pun tidak mengapa, RED pun ok. PINK or RED la. if not leopard pun tidak mengapa. eeheeeee. okay? okay? tak kan la tiada langsung di Malaysia yang maju ni.

thanks in advance!

bye.

Love,

Cinoi soon-not-just-another-photographer-with-a-black-strap

7 comments:

nor faridah said...

hahaha. ingatkan hair band td! ;p apakata ko order je online pakai kredit card? :)

yasir smart said...

a'a.. ape kate ko order jer online pakai kredit kad..

yasir smart said...

a'a.. ape kate ko order je online pakai kredit kad.. kan dah ade kredit kad..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

farid and yasir,
aku memang ada terfikir mcm tu.
tapi xpe, cari dulu dkt cni sbb nak cpt manatau ada.
klu betul2 xtahan aku order je on9(mcm slalu aku wat haha),tp will take 6-8 weeks to arrive la.uhuhu dah x sabar

Qi_Cinoi.Lavigne said...

eh japp.. yasir ko nk blanja aku eh ni? kan kan? hahahaha

nieja said...

cun gile babe.

nurarinab said...

cantik!!!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....