Tuesday, January 5, 2010

that was fast 2009.

betul-betul la kan. tiada entry penutup tahun 2009. lepas tu entry pembuka 2010 pun tiada. hal lal lah. haiya. sebab mungkin tiada banyak achievement di tahun 2009. terlalu cepat berlalu. sangat-sangat. perkara pada tahun baru 2009 masih lagi segar, iya aku boleh ceritakan satu-satu yang terjadi pada malam new year 2009, dan apa yang terjadi pada 01.01.2009. seriously. itu lah i cakap, cepat betul masa berlalu.

lagipun aku sudah review separuh masa pertama 2009 di sini http://cinoibeetlesv.blogspot.com/2009/07/kenaikan-dan-kejatuhan.html so separuh masa kedua tiada banyak yang terjadi. perkara-peraka yang menyeronokkan

  1. pergi wedding Ihsan plus mini reunion plus beraya haji dengan kawan-kawan lama hal lal lah haiya best betul.
  2. beli camera yang diidamkan Nikon D3000 seminggu sebelum Hari Raya Aidilfitri selepas 10 bulan mengidamkannya
  3. tahun 2009 sangat banyak warna. im happy with that.
  4. yang lain nanti lah aku sambung. tiba-tiba blur.

bye. minggu ni mesti pergi potong rambut. mungkin dapat kurangkan blur. bye bye.

2 comments:

nurarinab said...

rambut new year!!hehe

Qi_Cinoi.Lavigne said...

heheh..xde kot rmbut new year..hukhuk..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....