Wednesday, November 19, 2008

meme berlagak pandai

ini update pantas.
kerana aku menyampah sangat.dengan orang yang berlagak pandai -sangat lah!



helo.kau ingat kau bos.
adeh.aku ni tidak lah tahan dengan perangai ko yang ala2 bos tu.
bos pun tak macam kau ok.
gaya ala-ala "aku tau semua, tengok aku buat"
daa...aku tak tanya kau pun ok.
aku nak la say this on ur face "bila aku tanya" (sambil buat muka hah-padan-muka-kau)
apa kau?

janganlah asyik nak sebok dengan kerja aku yang super-melambak ni.
kau buat la kerja kau.

janganlah suka pass kat aku kerja yang tak-tercapai-akalmu, eh,jap *sambil buat muka berfikir* bukan kah ko pandai-sangatlah!
kenapa suruh aku buat pula.alahai.
kau banyak pula mengomen kerja aku ya.
hah sekarang tengok kau buat macam mana (dia sekarang tengah buat depan aku)
aku yakin kau boleh buat. buat la cepat.aku mau tengok.


aku sakit.kau pun mau sakit.
apakah?


tapi kalau aku pakai saiz S, sory, kau tak dapat la nyah!


hey, sebulan means nothing ok.
with that 1month kau nak ber'ala bos dengan aku.
baik ko cepat shu berlalu pergi dari pandangan aku.
aku tak kacau kau.
kau jangan kacau aku.
penuh la wei.rosak pemandangan.
memenuhi ruang.

2 comments:

fionahafiz said...

hoh.
panas nmpk.
tumbuk saja dia.
nthen ckp 'mimi fiona yg suruh'.
setel~

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
baiklah.nanti kita tumbuk dia.
dush! dush!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....