Wednesday, November 26, 2008

new baby

adik ipar saya telah berada hospital sejak 2hari lepas.
tetapi sehingga kemarin, masih belum beranak lagi.
doctor tu bodoh macam mana boleh x dpt trace yang dia sepatutnya sudah beranak, she is a first-timer la doctor!

petang semalam,
baby didapati lemas dalam perut. daddy saya sudah bising-bising di hospital sebab kebengongan doctor itu.
Ummi (adik ipar saya) dimasukkan ke dalam bilik bedah.
adik saya, Abg (panggilan untuk adik saya) mengejar bininya yang ditolak ke bilik bedah, dengan muka yang bercampur baur.


selepas Ummi masuk, Abg menangis di pelosok dinding.hah, baru ko tau, apa kau rasa?oren?
hehe. Abg seorang yang panas baran dan dia suka menyakat orang, termasuk isterinya. berlucu memang kerjanya setiap hari. tidak pernah menjawab pertanyaan kami dengan serius. tapi pantang ditegur, terus meletup. tapi semalam airmata lelakinya keluar.i wish i was there, boleh jadikan dia bahan nanti. ;) (ceh, padahal aku pun kuar airmata bila dapat tau semalam, sama mcm ketika dia mau kawin, aku menangis memikirkan adik aku akan kahwin, rasa pantasnya, ngeng je)


lebih kurang sejam lepas itu, Ummi selamat melahirkan bayi perempuan secara Cesarean (xtau nak eja)
sekarang baby masih diletak dalam pengawasan rapi (dalam peti kaca).aku tidak berapa arif, tapi yang aku harap, semuanya selamat.

selamat datang

PUTERI NURQISTINA BALQISH



*p/s-gambar belum diMMSkan kepada saya.akan di upload kemudian.

5 comments:

hajime said...

tahniah!

SCARlet J said...

weh.ckp nk letak name Putri AcerToshibaDell Astika

Haha...aku mau tgk gambar baby..

nieja said...

mesti comel
name pon dah cun haha

nieja said...

tapi kan ur anak sdara ala2 cam
name my cuzzy..
my cuz, nik nur qistina balqis
hampir2 la haha

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
mekaseh.

scarlet J,
puteri macdell batriesyah astika komputeriba la.haha.astika tu, nama aku mesti ada.tp dorg xnak plak.kui3.aku pon x tgk lg gmbar baby.

nieja,
comel dorg cakap, mata besar kulit putih.tp i x tgk lg.

nieja (eh, apsal 2kali),
wah.nama hampir sama.nama budak2 skrg sume nk cun je.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....