Friday, November 28, 2008

kejadian ahad lepas

mulanya, aku merancang memenuhkan entry ini dengan gambar.
tapi malangnya gambar semua pada fiona.
so ada sedikit sahaja.sikit memang .

pagi ahad, ke sini kami menuju (gambar 1st ni aku google)



kami menuju ke situ, untuk ini. (gambar ini aku tidak google-memang gambar aku)

haha.iya. untuk ini.

jangan disoalkan.kamu mungkin dapat meneka.
sepertimana yang dipesan kepadaku sehari sebelumnya ketika aku ke situ untuk meng'usha keadaan "esok pakai mekap ye" (wtf??padahal sabtu tu aku gi aku rasa memang pakai mekap dah), justeru ahad itu aku melukis wajahku dengan tebal sekali. (sebab tu tiada gambar close-up di sini)
seperti yang diminta juga (untuk mengupas satu topik), aku memilih untuk mengupas isu wanita bekerjaya dalam bidang lelaki, aku disoalkan itu dan ini, di mintakan berpusing bergaya segala, akhirnya, aku disuruh menyanyi. !#$%^&*

dan aku menyanyi.
"berjuta bintang menyanyi,.di antara yang satu,.mungkin cahaya dan impianku,.di sini.gemilang.lalu ku redah onak duri.dan lautan api. la...la...la..." aku nyanyi

lalu dia "wah.why u x join AF?"

apakah?

bukankah aku ke sini untuk ini.
bukan AF, makanya aku ke sini.
*berfikir*

tidak mengapa.mungkin aku salah tempat.

lepas selesai, kami melilau ke one borneo mall.


saya dan pengurus-fiona *wink*


saya dan pelawak.mereka la peneman saya ke atas tadi tu

itu saja.sekali lagi saya titipkan gambar ini.merangkap tajuk utama hari ahad saya yang lepas.

14 comments:

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

waaaaaaaaa g try pesona nona ke???pergh!dasat nie...nanti leh ar tgk cinoi jd pengacara nona... :P

Qi_Cinoi.Lavigne said...

wansajidah,
tgk cinoi jd pngacara nona???
haha, macam la dpt.xtau lg.

sarra said...

WEH...

aku rase ko seswai jadi pengara alam ria disney r..haha....

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sara,
ok gak tu.hahaha.tapi kenapa?
aku nk jawapan kenapa.
ko same je cam pompaun vogue n cantik juri haritu, ade ke tnye aku pnah gi audition AF x.wut the fish?

SCARlet J said...

aku mmg same pon ngan juri tu
aku pon cantik n menghampiri vogue
hahaha....
ko mane leh siyes2 ni..pengacara nona nk kena siyes2 sket
ko x ckp pape lagi org dh gelak tgk muka ko nnt.haha...

beb.no heart feeling.gurau jela k..

xdpt time ni cuba lain kali plak

aku dh xpegi audition pengacara nona tu coz aku rase cam xlayak.mak aku kompem x bagi.kan nnt bertambah glemer la aku yg dah glemer ni.haha..

nieja said...

oh u g audition tu eh..
so cmne.. result da tau eh..?

senang2 u masuk af je taun dpan
whahhaha..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

scarlet J,
wah.sampai hati ko babe.wahaha.muka aku mcm badut kah.
ala, ko cube je la, mak kasi x blakang cite (wah, ini ajaran penjahat)

nieja,
ya.i pegi.
result xtau lagi.die ckp will call, just wait.
AF??

hajime said...

go back n practice!!!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
baiklah!

Totin Jamain said...

aritupon ade mbr i sruh pg sb die keje under tv3 tu
ahaa tp i dah otw nak ke airport balek indon
tasangka u try
hwaaaaaaaaa besh beshhhhhhhhhhhhhh

eh i ske gile la baju u tuhhhhhhh
close up sket baju tuu
nanengok!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

totin,
waaa.klu u gi xde chance la i.doink doink!

hah.baju tu.agak besar actually.n menutup sopan sedikit.wakakaka

Totin Jamain said...

i dah sruh member i ushakan nama u
i sruh highlight kan sket nama u bfore hantar kat bos
sb yg wat audition2 nona tu semua mbr2 i je
tp yg pilih btul2 bos2 atasan laa
ahaaa yes yes hopefully u dpt!!!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

totin,
wow.sounds great.thanx!

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....