Sunday, January 8, 2012

Girls Day Out!

 

 

And so it happened. Kebetulan Sheila balik KK with Ariana (yang tutup muka dalam gambar tu), kami planned a meet-up yang santai-santai sahaja. Bulan tua.

girls day out 1

Sheila and Aza first time jumpa Azmah, while Azmah sudah 2nd time jumpa aku & Aci. dan Ona telah jumpa kesemua di atas berkali-kali. Eh aku pun tidak tahu apa motif aku tulis kesemua di atas. Tapi begitulah lebih kurang kami connected with each other. Walaupun kita tidak berjumpa setiap hari, tapi dengan adanya internet di hujung jari, aku rasa macam kami sama-sama setiap hari, dari waktu kerja ke waktu shopping, dan waktu-waktu lainnya, we share. Thanks twitter!!

Meet-up adalah dalam masa yang singkat, tapi sungguh bermakna. Ecewah. We should do this more, in the future. Dan mungkin dengan aktiviti yang lebih berat lagi.

1

Itu sejalah. Ehhe. Hilang tune blogging bah lama tidak update. Till next entry!

 

Love,

Cinoi xo

 

p/s: Aku nda tau lah, Aza memang suka bergambar sambil tutup mata. Ada sesuatu kah di anak mata mu?

8 comments:

N.Aima K said...

1. mcm bejanji pula ko sama c chi tu pose bgtu kan..satu pandang timur satu pandang barat..time kamu jumpa aku msh lg behempas pulas menyiapkan kerja rumah hu hu hu.. :(

2. si amira ka tu makin cantik bah tu budak..ble jadi menantu kah?

Cinoi Lavigne said...

Ya itu la 1 taru d hujung2.
kakak2 bah suda tu c mira. tu la kau bah nda hadir

N.Aima K said...

aku mau siapsiap sudah kerja..sekali bapa aku ckp mau family meeting..terus jadi tekanan..nda keluar rumah 1 hari bah

~ As ~ said...

Alaaa si amira saja kena puji haha.. Nda pa, boleh lg meetup next time sama doubleD.. Tapi Ariana & Mira la juga ahh

Sheila said...

Guling2 mcm filem hindustan di SC..haha

Dayz J said...

Cinoi: "Sheila and Aza first time jumpa Azmah, while Azmah sudah 2nd time jumpa aku & Aci. dan Ona telah jumpa kesemua di atas berkali-kali. Eh aku pun tidak tahu apa motif aku tulis kesemua di atas." <-- Ehem. Kamu semua schoolmate kecuali As kawan ona di belog. Jadi point nya disitu mungkinkah ini sesi pengenalan As?

Hehehe I read all of their blog. Sometimes by reading people's tweet and belog, kita rasa macam kita semua kawan tiba-tiba.Haha Kita pun tidak pernah jumpa kan?

FionaHafiz said...

ketara Ona suka sebok je.

beaty said...

siok ehhh berjumpaan2 kamu semua kan

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....