Wednesday, November 23, 2011

20.11.2011

Anak buah ku yang ke 9 lahir on 20.11.2011, petang di HKL. 

Mulanya kakakku mau melahirkan on the 11.11.11. Tapi bila aku text dia on that day

"Jadi ko beranak harini?"

Dia jawab "Ndak sakit perut ni, camna mau beranak harini?"

Ok. Memang rezeki beranak on 20.11.2011



Qays Jazley bin Syakir

Geramnya aku tengok mukanya macam mauu tumbuk ah! Planning kalau ada rezeki ke KL bulan depan InsyaAllah, mau lawat budak ni. Umur tidak sampai 24 jam sudah pandai tengok camera.

Ni gambar ibubapa dia sebelum both masuk labour room, Kak Lyne cakap dia sakit semuanya. Tapi muka macam rilek saja owh. Ona cakap doa ibu mau beranak ni termakbul, cepat-cepat aku whatsapp kakak aku masa tu, minta tolong doakan aku ah ah ah. Pengaut doa orang.


Pukul 1 tengahari masuk labour room. Pukul 4.04 petang beranak. Alhamdulillah. Congrats to my sis lyne and bro kay. Qays Jazley, welcome to the world and the family. xoxo.



Love,
Aunty Noi

9 comments:

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

comelnya!!cinoi mcm adik wan!asyik mau tumbuk baby jer..:P

Chii said...

baby yg buka mata! haha..susa mo jumpa baby bgini. anyway, congrats to ur family!

p[A]n[A]d[O]L said...

ya ampun, budak kecik pun ko mo tumbuk ka cinoi..
isk3
haahhaha

Anne Nurain said...

waaahhhh best ny ada baby... comel lg tu.. sis bla lg?? hahaha.. :)

misya mialen said...

tahniah utk sis ko ah noi.;D Best oh tgk bb ni. nnt klu ko pi kl, krm slm cium2 sama dia.hihi

beaty said...

dui noi kiut owh..masi bayi lagi suda pndi tingu kamera..

Dimple said...

ngaaaaacomellllll!!!

nurarinab said...

COMEL AMAT! :)

Haeny Kely said...

comel bangat..seiras pula muka laki bini tu...cutee~~~

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....