Friday, February 3, 2012

5 days update. Random

Last entry was on Monday. Oh. Begitu mengabaikan blog ya nampaknya. S’okay I’ll tell you randomly what has been happening this weekdays.

Been on off di site this whole week and until my project scope that was hold will un-hold back. Tapi berada di HQ Office itu aku sudah tidak biasa. Sebab utama ialah di HQ Office masa sangatttt lambat berlalu.

Situasinya begini

Tengok jam sekarang

4.30 pm

yeay setengah jam lagi

dudukberjamjamhadaplatptop, tengok jam semula pasti sudah pukul 5.00 pm yeay!!

..tengok jam…

4.35 !!!

4.35 !!!!

4.35 !!!!!

Yakkkk ampun lambatnyaaaa. Duduk lama-lama baru 5 minit berlalu. Nah begitulah keadaannnya berbanding di site office, duduk sekejap sudah lunch. Duduk sekejap lagi sudah pulang.

On wednesday macam biasa, popcorn Wednesday. Finally ada keluar dua cerita baru (english) instead of cerita cha ya nun alif the whole week last week, CNY kann. So between Chronicles and Haywire, aku pilih Haywire sebab hero perempuan kan aku suka la. Sekali tengokk!! Hahahaha. Bagus tapayah tengok. Some people left the hall early. Puzzle cerita dia okay, bikin tertanya lah. Tapi memang slow and rare dowh la cerita ni. Tengok sendiri lah, tapi jangan menyesal. Manatau kamu suka pula kan.

Kemarin pula ada company luncheon di Ocean Seafood KK. Lucky I bought red outfit pada malam sebelum menonton Haywire, sebab everybody is in red. Luncheon from 12 till 3. Penat tunggu singa dan naga habis perform. Performance tarian singa dan naga sudah 1 jam. Tapi part aku paling suka is yee sang (ramai-ramai gaul makanan yee sang kan nama dia? hehe). Best!

Spot me menggaul!DSC_8062

Not much happening this week except kerja. So sekarang aku berhutang beberapa entry dengan cinoi.com

  1. Visit to old church in Sandakan
  2. Visit to War Memorial Park, Sandakan
  3. Visit to Tip of Borneo, last Sunday
  4. Etc. Ehhhe

Ok. Bye for now. Am going to watch Chronicle tonight, who’s in?? Ping me okay.

Aku tinggalkan kamu dengan 1st phase of my pre-wed photo shoot picture okay. Teaser.

PreWed Teaser Photo

Bye.

Love,

Cinoi xo

5 comments:

Jay Minerva said...

wei, merompak eh... the last photo supposed not to be release to public la... haiya... tp cantik jgk plak kan? kasih tau la ni abang azman kerana cinoi.com telah berjaya merompak 1 of his masterpiece... hehe

cinoi.com said...

Heee im sorry. kenot tahan without sharing

Eryati said...

santik tu gambar d tengah2 jambatan...(nda gayat ka cinoi?) wah byk ko jalan2 kan...

Fadzmie Mohamad said...

Mimang inda siuk tu Haywire. Saya tengok sampai separuh ja, terus tertidur. Bukan senang saya mau tertidur dalam cinema. Adeh.

beaty said...

sa jealous tu pre wed pic..lawa eh

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....