Friday, August 20, 2010

imaginasi tahap sederhana tinggi

sekarang aku ingin,

pakai maxi dress warna putih panjang sampai tapak kaki (bukan macam yang aku baru purchased online tu, pendek, sampai atas buku lali aku saja),

ok, sambung.

pakai dress panjang, jalan-jalan tepi pantai, angin kuat, dress panjang aku terbang-terbang, celah-celah jari kaki kotor dengan pasir pantai, duduk di pasir menghadap pantai, baca novel, baring hadap langit luas, tidur, bangun, baca novel balik, makan chicken wing madu, eh salah! kotor tangan nanti. makan sandwich, minum jus oren, baca novel, tak dengar lagu, dengar bunyi air laut sahaja.

siap baca buku, pandang laut tanpa henti. yang paling penting, otak kosong. hanya perlu tengok dan fikir indahnya ciptaan Tuhan. tanpa fikir apa-apa pun. kebelakangan ni otakku penat, kerja keras otak saya tau tak.

bagi aku masa satu hari dengan laut please. aku dan laut sahaja. ok, fine, pantai oleh turut serta. aku laut dan pantai sahaja, dan sekali sekala blackberry hahahaha. mana boleh tinggal blackberry dari tangan.

aku, laut, pantai, dan blackberry.

DSC00441DSC_0254

Love,

Cinoi xo

2 comments:

Anonymous said...

:) like

nfaridah.mn said...

jiwangs! hehehe. ;p

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....