Tuesday, May 11, 2010

pomander

tentatif sabtu lepas di -->http://cinoibeetlesv.blogspot.com/2010/05/macam-penguin.html

1. Lunch bersama kamu, kamu, kamu, (my forbidden loves). seperti biasa di wanwan all time favourite. lihat mangkuk bertingkat-tingkat! yummeh!

2

2. Pergi taylor, bersama Mimi. mengharungi jem3

dan hujan4

ai hantar baju i. kebayamodernseksigila.com. and Mimi, ceritanya di sini http://fionadeadlylove.blogspot.com/2010/05/progress-report-vol-6-watching-you-is.html

3. pergi tengok pomander sudah siap yeay

65 bunga Mimi pun sudah siap yeay!

4. ermm.. aduh. tiba-tiba malas. hehe. esok i sambung ok!

Entry tiba-tiba berakhir! bye

Love,

Cinoi xo

6 comments:

mesarra said...

ok aku baru tau bunga bulat tu name pomande
nnt akan ada org wat entry tajuk 'bunga taik ayam'..kan kan kan

Qi_Cinoi.Lavigne said...

haa ye r..
x pon apa2 kaitan psl bunga.
atau pasal kawan baik tdo share bantal.
ataupon kwn kawen.
ntah2 tiba2 ada gak entry makan favourite kt WANWAN. hahahahaatau entry HUJAN.

FionaHafiz said...

i sgt cintakan bunga purple tu. nnt kita carik pearl juntai2 k. mesti taruk itu jugak. klu tidak, nnt i x boleh tidur malam. =P

mesarra said...

pos la kat cni satu bunga tu ona!!!!

Jay Minerva said...

itu ka bunga yg d lempar p blakang tu? aku ready suda mau men'diving' ni cam gol keeper ni...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fiona,
boleh

sarra,
nnti aku usulkan

jay,
sibuk jak kau!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....