Monday, May 24, 2010

shopaholic forever

last friday stay d Sutera Harbour Resort, Pan Pac. dinner at Yacht Club with big boss and few other staff. Check in di Pan pac, check out on Saturday, and terus ke mall, window shopping konon. malah terjumpa 1 dress hitam bikin kepingin betulll. ok, untuk tidak kempunan, try la konon d fitting room. lepas try, terus “xpa la, xmau” and blah laju-laju dari situ. konon “im fine. im fine. i don’t want the dress, i was just trying, fitting, that’s all, i can forget the dress, piece of cake!”

tiba-tiba sabtu malam…..dress1 sangat blur. semua perkara pun tidak boleh fokus. contohnya:-

  1. Fiona suruh saya vote, buat pilihan, untuk lagu tema wedding (rujuk sini http://fionadeadlylove.blogspot.com/2010/05/i-cannot-choose.html) saya jawab “Ona sorry i can’t do this right now, i can’t focus, i do not know why. sedang tidak tenang..bla bla bla”
  2. i didn’t really watch AF Finale. bongok kan. tengok gitu-gitu saja. because usually i akan duduk depan tv tidak berganjak, tapi kali ni, saya tonton dari jauh saja, saya duduk di depan pc, dan hanya cuma memalingkan kepala sedikit ke televisyen. demmit. dan yang saya tahu, saya mahu Adira yang juara, bukannya Shahir walaupun dia sangat hot masa nyanyi lagu sambil bergelek minggu lepas. lagu Adira Ku Ada kamu sedang difemeskan oleh Dj sekarang hahahaha
  3. i replied few sms-es with “i dont now, will call u later”
  4. i tidak keluar berhibur pada sabtu malam!! wow!! amazing kan. rasa malas dan blur, tidak bersemangat yang amat.

semuanya di atas gara-gara teringatkan dress tersebut.

saya sudah tidak keruan. hari Ahad pergi tonton movie Bounty Hunter selepas kecewa selama beberapa hari tidak berjaya mendapatkan tiket Shrek 3D, booking online tak dapat, booking via phone pun tak dapat, heran saya!~~ pergi kaunter pun, sold out ppffttt.ok fine, pergi tengok wayang lain! tiba-tiba selepas menonton movie saya nekad, SAYA MESTI BELI DRESS KEMARIN TERSEBUT WALAUPUN BELUM PAYDAY LAGI KALAU TIDAK BOLEH MEMBAHAYAKAN KESIHATAN SAYA!

so, ahad malam, (which is semalam lah):-

dress2

yippie gagauulala!!! puas hatiku! tiada lagi kegusaran!

 

mau tengok dress tu dia! another lace dress. lace lagi! dan HITAM lagi.

 

IMG00415-20100522-1337

bye!

Love,

Cinoi xo

 

p/s: ehehe hey hai jangan lupa lawat tumblr saya http://cinoi.tumblr.com/ bye

2 comments:

nurarinab said...

agagaga..cantik ok :)

mesarra said...

cantikkkkkk
nape tak beli 2??????
ishh...

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....