Tuesday, December 1, 2009

tak pernah kita pikirkan ujung perjalanan ini

29.11.2009

perjalanan bermula agak lewat dari yang dijadualkan which is normal ;) everyone was happy and excited, they even bought new outfit for the wedding. dang! 21 sahabat sejati, 7 kereta, 1 tujuan, 1 destinasi, 1 pasang pengantin.

new1

begini ramai-ramai 7 kereta 21peserta (kecuali kereta yang ada ribbon), dengan satu tujuan, untuk tengok pengantin perempuan lap dahi pengantin lelaki pakai tisu! ahaha. deskripsi gambar yang agak tepat kan. semasa kita ambil-ambil gambar ini, adakah kita pikir ujung perjalanan ini? ada?

DSC_1074 DSC_1079

lepas ambil gambar ni, pun tak pernah kita pikirkan ujung perjalanan ini. dan tak usah kita pikirkan ujung perjalanan ini.

DSC_1022

when you are reading this, i am missing them so much. Yes, them, the everyone in the picture.

5 comments:

Chii said...

(T_T)

~ainulafidah~ said...

aku juga rindu sm kamu dan mereka. sebak pulak tiba2...

jie said...

hi cinoi, i found ur blog =) blog hopping from kayrol's. nice n fun blog.
bestnya kamu semua jumpa ramai2. ihsan ada jmpt jgk tp xdpt dtg la.
ps: do u mind i tag ur blog in mine?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

chii,
uhuk uhuk

ainul,
sebak kan. neh baru kau tau. apa kau rasa?oren? ahahahaha

jie,
ok no probs ;)

jie said...

tq =)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....