Tuesday, December 29, 2009

2 days to 2010

sepatutnya banyak saya mahu blog. tapi malas kurang rajin. idea ada. tapi idea semua yang memerlukan banyak kerja berat (ceh bila dah kurang rajin mula cakap blogging kerja berat padahal suka) harusnya ada cerita bercuti melepak dengan kawan-kawan, kawan bertunang-saya jadik photographer, pergi tengok movie ini movie itu kemudian review best ka tidak, pergi makan sana, makan sini, lepas tu review makanan sedap ka tidak, tentang saya rindu Syauqi (ehehe sempat lagi menyelit gatal-gatal sini), sempena hujung tahun boleh blog semula apa yang sudah terjadi sepanjang 2009, dan banyak la lagi yang saya ingin blog (see, idea sangat banyak di situ). ya ingin saja tanpa tindakan adalah sifat tipikal manusia. oh mungkin juga itu sifat malas. mungkin juga kerana sesuatu.

itu saja. bye. jumpa di facebook!

oh ya. mungkin sebab saya belum gaji lagi. ya belum. dush dush.

ok sementara itu. boleh lihat di bawah ini, sebelum kita beralih ke tahun yang seterusnya.

  1. perjalanan 2007 (hahaha perjalanan la memang, tidak tau perkataan apa yang bagus)
  2. perjalanan 2008
  3. resolusi 2008
  4. resolusi 2009

Love,

Cinoi.

2 comments:

mesarra said...

hohohoho
cepatnye masa berlalu dah nk masuk 2010
baru je rase cam semlm mkn roti pisang kat parit raja
duit xde pow2 sket2 sorang
huhuhu..
love u beb

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sara,
love u too..mish u

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....