Thursday, October 1, 2009

sengal ubi kentang. gila bosan.

tips : gerakkan saja mulut dan bibir walaupun tak hafal lirik. bilang miming (eh gitu ka eja maiming)

actress: Miss i-can-always-answer-ur-call-even-tho-iam-recording-my-dancing & Miss i-dont-giv-a-damn-of-peeps-around-like-im-alone-in-d-crowd.




video di atas cubaan pertama. macam gila.


video di atas ni pun macam haram juga, seperti 2ekor yang berada di bilik berasingan disatukan gambar mereka. kau kau la. aku aku. siap llew jawab fon, aku bleh teruskan beraksi. mcm har betul.




video di atas ialah cubaan terakhir pada malam tersebut. lady gaga konon. mulut time intro takleh blah. walaupun ada suara-suara orang di seat belakang yang sedang bergayut di tepon, itu tidak menghalang kami. sepertinya tiada orang langsung di situ kami kerjakan. kebolehan namanya. memang sudah penat, mata pun mengantuk. di nimi 03:29 sampai 03:35 aku sangat suka, itu ialah aksi otromen fire musuhnya (in case kamu tidak faham)

ok la. bye

xoxo,

Cinoiqilavigne

3 comments:

n0n0n said...

mmg aku tak faham la noi

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ohh..sorryy..nonon. td tu protected, org yg ada fb aku jer leh tgk vid tu. skrg sume dh bleh. kot.

:: kewek :: said...

adoi..tergelak sakan aku tgk video ko ni cinoi..sungguh tiada kemaluan..hahhaha..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....