Thursday, October 29, 2009

its never too late

kalau kamu mau tau, update tentang aku holiday haritu belum habis lagi.

ni last part. title dia CATCHING UP WITH FRIENDS. ya lo, sekali sekala pegi sana mestilah sempatkan jumpa mana-mana yang sempat. kalau Shiro tu confirm confirm la jumpaaaa kan.

ok 1st kat parit raja, batu pahat, johor. jumpa minah senget tapi cun nih.hahaha.lunch sama.

161020092139ada kesilapan teknikal masa ambil gambar ni. nasihat orang, ambil gambar duduk jauh-jauh sikit kalau dengan orang yang cun (cun mcm baju kelabu di atas). kalau dekat-dekat nanti nampak sangat muka kau buruk sial. beza. aku sepatutnya mendengar nasihat. she was mekap-less, but still look good. oh, maybe sebab ni pakai camera handfon, sebab tu my face look uhukuhuk, tak berapa cantik. hahaha. sekarang cinoi pandai salahkan handfon pula. eh lupa, nama dia NurDiana. maaf, sudah berpunya ya.

then, masa jalan-jalan di kuantan pula, di TC, jumpa mamat ni. ex-housemate Syauqi, ermm ex-housemate aku la juga kiranya.

DSC_1338yang di tengah-tengah tau, nama dia Zubir. yang baju kuning tu terang terangnya Shiro. ini betul-betul terserempak punya. masa jalan-jalan dekat TC. kesian dia, Shiro tipu dia cakap aku dengan Syauqi sudah kahwin. and Zubir percayahahahaha.

lepas tu jumpa my ex-housemate pula dekat alamanda. siapa tak kenal Roy-hati-kau-keras. hehehe. ini awek dia, Pamela Ivan

DSC_1403 sila abaikan kimono dress yang buat aku kelihatan macam mengandung tu. Mela pula still masih kecil. few hours saja lepak dengan Mela.

and yang akhir sekali, budak kecik yang lama gila betul sudah aku tidak jumpa. jumpa dekat rumah Syauqi di Nilai. just berhubung tru web sometimes, and tru phone everyday, Sara gilos. DSC_1475ok. tak komersial langsung kan tempat bergambar, di mamak. masa tu dah lewat malam asyik berborak lapar pula. so pergi ke mamak berdekatan. dekat blog Sara dia ada update pasal jumpa aku ni. and lebih banyak gambar kami di sana. gagagagaladygaga. pergi la tengok dekat blog dia ya.

ok. itu saja. bye. eh jap, ramai lagi sebenarnya yang janji nak jumpa tapi tak kesampaian. kita yang merancang, Tuhan yang menentukan. and actually masa flight baru sampai Senai, pergi makan malam dengan Sharul Nakal, and awek dia Aina. tapi tiada ambil gambar. lupa ai. rupa Sharul sudah macam indon dekat site dia.hahaha. jangan marah.

ok.bye.

xoxo

Cinoiqilavigne

3 comments:

dNa said...

u panggil i minah senget....cit! hehe...anyway thnks for coming..and thnks for the treat...nti dtg jgn lupa kasitau lg bah..haha

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hehehe ok2.

nieja said...

ntah bile i nak jmpe
u, diana n sara kan.
huhu~

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....