Monday, September 14, 2009

sebelum Ramadan berakhir

saya ingin tempek di sini sms-sms ucapan ramadan yang saya terima di awal ramadan hari tu. ramadan. (hehe, banyak plak perkataan ramadan)

from Awin (Parit Raja, Batu Pahat)
Ya ALLAH ya tuhan kami.
diambang ramadan yang barkah ini,
muliakan & sayangi saudaraku ini,
sihatkan tubuh badannya, berkatilah rezekinya,kuatkan imannya
Berikan kenikmatan beribadah, Amin.
SELAMAT MENYAMBUT RAMDAN AL-MUBARAK

from Mona
Berakhir sya'ban, Ramadan menjelma
Untuk menguji iman manusia
Wahai rakan marilah bersama
Kita berpuasa berlapar dahaga
SELAMAT BERPUASA
xoxo mona :-)

from Norman
sentiasalah setting niat
Upgrade iman.
Download sabar
Upload usaha
Delete dosa
Update doa
Topup ilmu
Supaya dapat redeem pahala banyak-banyak
~SELAMAT BERPUASA~

from Embok
Setting NIAT
Upgrade IMAN
Download SABAR
Delete DOSA
Install TAUBAT
Approve MAAF
Search for PAHALA
Selamat menyambut Ramadan Al-Mubarak

from Abang Idi @ bro-in-law (the best 2009 ramadan sms)
Doa tahan puasa
"allahuma baring sana, baring sini,
wa tak tahan, wa lihat jam, lama lagi
takda nasi, wa tibai megi
nanti lain kali, wa kasi ganti"
Selamat menyambut ramadan al-mubarak

hehe..tu saja saya dapat sms. kenapa di tepek di blog ni? oh, sebab sekejap lagi mau delete dari fon, tapi cam sayang pulok. so simpan di sini. lalalalala.

Selamat HAri Raya
Cinoiqilavigne

9 comments:

n0n0n said...

seriyes aku suka sms last tu noi...mmg terbaek arrr.....wakakakaka

Qi_Cinoi.Lavigne said...

aku pon suke.abg ipar aku tu mmg bengong sket.eh, banyak.hahaha.anak2 die pon sama bengong.

HAZEL said...

wahhhhhhh.........

sedap mulot tu cakap laki aku bengong, engko tu puasa.. pahala engko terpelanting kang pi abang idi...

jadi engko tu pun ikutlah tukan niat puasa abang mu tu.... hahahaha..

Apalah guna ada anak kalau x dapat warisan....

n0n0n said...

wakakakaka....rilek la pn hazel...jgn marah2,cinoi pn ade mengong2 sket...wakakakakaka....

tp betul la kn,like father like son arr......tp satu je aku muskil....aku ni bengong gak...tp knape bpk aku sgt cool?

HAZEL said...

hai nonon....

rilek... rilek x pe nanti balik sandakan bayar hutang... hahahaha..

engko ni nonon manalah bapak engko nak nampakkan kebengongan dia ngan engko kan... hehehehe... jangan marah ye...

IEYNA said...

hihihi bagus betui lah ko ni cinoi...

sayangi sms anda (^_^)

Totin Jamain said...

hwaa nape takde orang sms raya kat I!!!!! chetz nway, slamat hari rayaa!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

selamat hari raya totin.jgn nanges2 beraya kt sana ok.

n0n0n said...

ahaks.....selamat hari raya orang sana weh....ampun zahir batin...sori la takde kad...nk kad kne amik dari blog aku....kad company je aku scan...hahhahahahaha.....

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....