Thursday, February 12, 2009

si kili tag aku (please leave a komen)


tag nya ialah soalan (tidak tercapai akalku).aza yang tag.aza.


what do you think of me in high school?


so, kepada yang bersama aku ketika sekolah.wajib jawab.(komen la)


kepada yang mengenali aku selepas high skool, sila jawab apa anda rasa ialah saya semasa saya sekolah berdasarkan kepada perwatakan saya sekarang.(kamu teka2 je la ok) ahaha.dem!


saya tinggalkan anda dengan kenangan ini. (jgn cari saya. anda pasti terkejut bila mengetahuinya ialah saya)

xoxo,

cinoiqilavigne

13 comments:

FionaHafiz said...

ehem.
saya mula ok...

cinoi di bangku sekolah menengah sains lahad datu
+ budak manja yang sering sakit. klu nda sakit pun, akan mencari sakit. supy dpt balik umah.
+ suka sport. lompat tggi and bola jaring mmg dia punya.
+ mmg dr dulu suka perform.dasar gila panggung.belakon ka menari ka menyanyi ka..mesti mau ada dia..
+ dl kami berdua dari geng yang berlainan.dia geng girlie2. agak femes d sekola. saya geng budak2 brutal.trima kasihla kpd pengasas geng brutal, saudari aza yg telah mencelarukan identiti saya yg sbnrnya ayu.
+ dia ni 'ada berani' punya org.slagi dia rs dia betul, dia akan fight habis2an.noi, ko ingat kejadian imbush surat cinta.ahahaha.

itu shj lah dl.akhir kata, dia kwn sy biar apapun dia.
XO forever (^_^)V

azanin said...

cinoi erm jap ar ingat dulu..
ar.. ok2 ada idea sda

1.ui..bising gilak..ndak pandai diam ada jak mo d buatnya.. mulutnya tu bgs zip la..

2. sapu tangan.. p mana2 ngan sapu tgn..yg aku kagum ada dlm suma kaler wah..hebat!

3. seorang GD yg ebat.. biar kurus gitu org x ble lps juak, tegar.. cok ko pikir dia guard pki pa..aku pikir smpi skg pn x dpt2 lg

4. 5 tahun smsld.. bf..jap ar kira dulu..1,2,3,4....ntah la aku bukan kira btul2 juak hahahha

5. juga antara kakak2 yg femes..byk 'adik' dia ni

6. dulu dia geng len..apa nama geng tu lupa sda aku...tp skg suma geng sda menjd neutral..

7. klu aku x slap ni fevret no.nya masa skola dlu

8. dan ya dia suka sakit, dan suka glamor

the end
p/s:buli tambah ka len kali klu sda ingat?

FionaHafiz said...

geng sekolah menengah sd neutral dan bergabung menjadi satu.
sama2 membanteras lelaki buaya darat.ahahahaha.
slogan ini merujuk kpd kejadian joyah okie!

dem!
sapu tgn..mcmn aku ble lupa sifat dia yg paling signifikan itu.

ain said...

cinoi...apa ya aku mo komen ya...aku dpksa nie tulis komen nie...tp mmg mo tulis pun...dia nie time skolah...

1-aku sgtla rpt ngn dia nie...kira kmi nie 1 gengla zmn skolah dulu tp cam kt ona skrg suda neutral...

2-dia sgtla suka sakit n suka nangis...tiap2 mlm...satu mlm nda nangis nda sah...time form1 every week pulang umah...homesick kunun...besala nda penah bejauh dri famili...

3-sgt glamer ngn sapu tgn body shopnya yg matching ikt baju...sebut jak kaler apa...semua ada...lbh 1 kotak nie handky nya nie smpila d alam matrik...

4-pengunjung setia bilik cigu aziz stp mlm ngn amy time form1 la...

5-prinsipnya nie nda pedulik apa org ckp...buat ikt suka ati dia...kalo dia mo buat nda pyhla larang...tuela slalu kn tangkap tgh dating tue oleh warden n ustaz...ustaz apa ek??? nda serik2...slalu dating time gotong royong jg nie =)

6-1st time melibatkn diri ngn lompat tinggi time d smsld n trusla jd atlet lompat tinggi smsld yg glamer...ya kan noi???

7-bf nya nda buleh aku kira nie...dri form 1 smpi form 5...brapa suda noi??? tgh mencarik true love tue...

8-sgt suka dis num...apa2 pun dia mo ni num...

9-sgt suka bidang2 menyanyi n sewaktu dgnnya...suka duk ats stagela kesimpulannya tnpa segan silu...

10-sgt suka beckp...nda buleh berenti beckp...akan beckp slagi buleh kecuali time nangis...t pun sbnrnya mo beckp jg lg tu...

11-sekian sjla...nnt pnat org bc...

kidryu said...

ini kali kedua aku try kasi comment...sbntr td aku sd mengambur ide separuh jln, namun tiba2 roomate kasi off tu switch d plug..trus blaNK lappy ku.... T_T

okeh mula dr mula....
pom 1:
mula2 jumpa dia terlantar d katil sbb dmam...aku p ikut c achie rasanya p melawat, ada tolong tukarkan towel d dahi dia...

pom2:
wah!! dia jg kuat bersukan..sorang player bola jaring ..
antara budak dr geng len yg ble satu kapla ngan geng kamiurang...

pom 3:
semakin peymes ngan sapu tgn nya yg sememangnya bole sampai bukak kdai sapu tgn kali...yah..aku prasan tu sapu tgn sentiasa d genggam ke mana shj..

satu lagi, dia jgk sgt signifikan dgn setiap permukaan yg ada ciri2 cermin diri...aku trus terang for the pes tyme lah noi, aku slalu perhati ko yg dak ble miss tu permukaan...pd ketika itu aku agak kagum dgn tindak bls ko terhadap permukaan tersebut...

pom 4: kita sama2 slalu muncul d atas pentas utk aktiviti berteriaks beramai-ramai
oh yaa...masa nih jugak aku realize larian mu kalo mo lompat tinggi agak unik...mgkin aku jak yg sedar tuh..

pom 5:
hmmmmm...masi blurr lagi ingatan

oh yaa..penambahan...sometimes aku heran jgk, kalo aku sibuk becakap pasal satu topik ngan ko, ko layan jgk lah tp mata ko slalu lari p tgk tmpt len...aku pandai terketawa tu skit kalo ko sd pandang arah len tp still becakap sama aku...=.=..oh oh oh...kalo tgh men bola jaring pun gtu jgk...kalo aku mo pass bola ko mata ko sempat jeling beberapa saat tmpt len tp tangan ko mmg tgh sedia mo ambik bola dr aku....

apapapun...mmg ko antara yg berani dan loud dan ko buat jak apa yg ko rasa best ko mo buat tanpa mengira ngan sepa ko buat dan what others might say bout that...

hajime said...

betul2...
ape aku nak tulih pasal cinoi kat skola dulu sume bebudak ni dah tulih...
same cam diorng tulih...
semuanya benar2 belake...
(slamba menyamar satu skola)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

fionahafiz,
aku ketawa2 sendiri dpn pc membaca komen itu. girlie2 tu aku xleh blah.

azanin,

3. seorang GD yg ebat.. biar kurus gitu org x ble lps juak, tegar.. cok ko pikir dia guard pki pa..aku pikir smpi skg pn x dpt2 lg
--> apa maksudmu aku guard pki apa.hakhakhak.

bole lg tmbah bila2 masa ko suka selagi blogspot masih ada.

ain,
cikgu aziz a.k.a guru disiplin.
aku pun kagum seawal form1 lg aku sudah terpilih utk clas prep di bilik nya iaitu bilik guru disiplin.

kidryu @ llew,
permukaan bercirikan cermin?bulan aku saja.ona pun sama.hahaha

walaupun mata ku ke lain. hati tetap sama.wahahaha


hajime,
which class are u?(selamba bertanya)

ain said...

lupa lg satu aku psl ko nie noi...brani2 ko tp ko penakut kalo mo g toilet or mana2la...tkt antu kali...brani tang break rule skolah jak...hehehe

Chii/Ash said...

cinoi tym d smsld...

actually, aku sda lupa camana. but, ko x la sebold dirimu skrg. the now u kno wat u wan n kno how 2 geddit. tidak banyak la berubah...mungkin byk jg, eh...

sori aku blur2 ni

Pink Praying Mantis said...

semua yg aku mo ckp sdh di cakap oleh orang2 dia ats ni. So nnt rasa recycle balik. Ndakpun nnt org bilang aku plagirisme.Hahahahaha. Tp cinoi mmg nakal..hehehe..nakal2 baik la. Dia byk bf ka?Aku rasa x la jg byk bah..sian dia kamu ckp mcm tu. AKu pn plg igt sapu tangan, atlit sukan, bising2, sakit2,tp dulu2 aku gelar dia shanty..ala shaty and marcell tu...sbb kamu dua sama..kurus dan tinggi. Nanti aku tambah bila free lg..heheheh

tuLank RusuQue said...

senang gile cari ko dlm gamba ni.. mokeke.kain labuh mneyapu bumi;)

azurasirri said...

haha..org sandakan ba tu..ni bdk ni etam koir aku jgk..sorg yg selera mkn sebesar aku..tp bestnya menten slim..benci plak tau..kili2 jgk bdk ni..ahhaha..tp op kos baik hati..hehe

FaREiQ said...

hoh....
aku kembali.
setelah diremind oleh cik puan ini....

sedikit kata mengenai dia..

~ bising..huh..aku dah la nymapah mulut2 bising ni.....hehehe
~ havoc..
~ macam gile glamer
~ macam x terurus aku tengok ko cinoi oi..ala2 mak lampir pon ada...no offense
~ peminat cikgu aziz..masakan tidak..time prep mlm kesana terus..
~ yg pasti org sandakan....
~ pacar sana sini...penasaran sungguh kau
~ sapa tag team mu dulu ahh..?
lupa sudah aku
~ yg pasti kita tidak rapat di skool dulu..
ya tidak rapat memang..
~ panjang jak dulu aku lihat..dulu la...skang paras bahu aku je kot.hehehe...apatah lagi ona...paras lutut aku saja...
~kita tidak rapat...tapi bisa jadi rapat....
kerana smsld adalah sekolah kita dan kehidupan kita......setuju........???
~ gila ka...10 tahun sudah masing2 kenal woo..

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....