Wednesday, February 11, 2009

satu hari yang dua musim berbaloi kerana buku itu yang sudah tiada stok di sini.

bangun pagi masih gelap.mandi.bersiap.ambil semua dokumen penting.cabut.pegi airport, hari sudah terang. naik flight. sampai.kereta dtg jemput.blah pegi JKR.kerja kerja kerja.setel setel. pegi jumpa lelaki-di-top-fren-friendster-aku (bukan syauqi).jalan2.pegi makan sekali dgn future-bro-in-law(rujuk sini).bertiga.then jalan2 sampai petang.off to LCCT.bosan di LCCt 1jam menunggu flight.i bought myself a book yang sudah lama saya mahukan buku ni.9.25 nek flight.11.59mlm sampai d kk semula.hari sudah gelap sepertimana meninggalkan rumah pagi tadi.wah.satu hari yang dua musim.





1 benda yang aku mmg xleh blah semasa catching-up dengan si lelaki-di-top-fren-aku ni ialah semasa dia berkata "ko tau nape aku senyap.hmpir dgn sume org.aku x update.sbb aku nak menjadi......misteri" and i was like !~#$%^&*(+.hmm.misteri sangat-lah.

*org-di-top-fren-frenster-aku*

5 comments:

nieja said...

mak aih..
dtg kejap je ke?
sbb keje je?
gile la. i ngat u dtg
lepak2 lagi

Qi_Cinoi.Lavigne said...

nieja,
x r beb.kejap je.g HQ JKR.keje.then jalan2 kejap je.it was all very fast.tapi penatnya..xyah ckp r.ari ni mngntuk kt ofis.

tuLank RusuQue said...

pakcik tu ingt die pengacara mistri nusantara kot=P

hajime said...

ah!
saye bukan fren kat frenster...
shu... shu... shu...
(berlalu pergi...)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

tulank Rusuque,
ahaha.prasan pacik tu je.

hajime,
eh.tp kamu top fren kt myspace.
wow, how did u find me kt frenster, we r not even close to 2nd degree fren.
xpe.nti add okay.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....