Friday, October 31, 2008

terima kasih HOTLINK!!

treng..teng..teng..teng..teng.. (message tone)



Selamat Harijadi!Nikmati panggilan suara Maxis ke Maxis PERCUMA pada 01-11-08. Ganjaran Hotlink untuk pelanggan setia kami. Caj biasa dikenakan utk servis lain.

yeah.servis bertukar tangan.terima kasih HOTLINK.

ingat tu point tu

panggilan suara -PERCUMA - 01-11-08

lagi satu

setia

don't u get it..i bet u do!

utk siapa yg tidak get it, maksudnya kol percuma, sekali lagi.percuma.tiada bayaran.pada hari esok.maknanya, sepanjang hari esok, maksudnya esok tu la harijadi aku.aku boleh kol sesiapa sahaja yang bernombor maxis.dan setia.maksudnya ganjaran kol percuma ni utk org harijadi dan setia sahaja.huh, hebat hotlink ya.macam mana boleh detect org yang setia dan tidak setia.

syauqi!!!dengar tu, HOTLINK ckp i setia. *gembira*

*************************************************************************
sempena hari yang berbahagia itu esok.ini pasal aku.bukan pasal orang lain.

nama: SRI NOOR ASTIKA MALA BINTI KASSIM @ cinoi qi lavigne @ cinoi carlos ramulo, tapi skrg aku jarang ataupun tidak lg pakai nama akhir itu.tapi org paggil aku cinoi saja.mudah.

tarikh lahir : yeehaaa..ini aku paling suka sekali mau taip 01 NOVEMBER 1985 (yea, i turn 23 tomorrow!!!) lahir di Hospital Duchess Of Kent.

asal : sabah.

agama : islam (serius, ada yg xtau agama saya.sy terasa.tp akhirnya saya tidak kesah.ia lucu)

tinggi : 169 cm berat: 52kg

warna saya suka : pink, hitam, merah.

apa lg psl aku.tu saja la yg aku rasa perlu skrg.details yg no.2 tu saja yg penting sebenarnya skrg.

****************************************************************************

sekali lg terima kasih HOTLINK.sy memang setia.



8 comments:

hajime said...

happy bday ya!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hajime,
erk.trima kasih.cpt sungguh kamu.sy masih lg publish-edit-publish-edit.u sudah hntar komen.bgs!keep up d gud work.

sara:i get my life back! said...

wehhhh....
aku setia gak kwn ngan ko ni
pe lagi...sok kol aku..
hahaha.....
enjoy2 jugak...agama jgn lupe..wahahah

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sara: u get ur life back,
iya.kamu mmg.itu akus udah tau gila.aku mmg x lupe, agama islam.wahaha.komen ko lucu.aku ketawa.hahahaha

azie said...

happy bday cinoiii


ai benci tau dgn hotlink. jaki sgt dgn ai. jarang betul dpt bonus2 gitu. paling2 pun, dapat RM0.39 percuma sebab telah buat panggilan lebih 5 minit.

menci!!!!

Totin Jamain said...

first, happy birthdayyyyyyyy!!!
ehehehe
second, brapa no tell u.. i nak call!!
ehehehee

Qi_Cinoi.Lavigne said...

azie,
thanx.nti i bgtau hotlink ye psl u.hehe

totin,
thanx babe.urm.no fon i nti i emel la.bahaya kt cni.huah.

Qi_Cinoi.Lavigne said...

azie,
thanx.nti i bgtau hotlink ye psl u.hehe

totin,
thanx babe.urm.no fon i nti i emel la.bahaya kt cni.huah.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....