Tuesday, October 7, 2008

raya ke-7

this is my 1st hari raya with my blog...tapi tiada pun entry raya...

my hari raya went well...tapi duit raya dapat sikit jak...tu pon nasib bek dapat...dari 4org kakak n daddy..uncle2 n aunty2 dah x bagi dah...

n 1 lagi, semua adik beradik berkumpul di raya pertama, kecuali my younger-bro yang be raya di kampung wife dia.......

di pagi raya, selepas sembahyang raya (which i didnt go), selepas bacaan doa d rumah, n selepas bersalaman........



daddy panggil cucu-cucu "mari sini semua..cucu atok.."

hikhik...aku pon masuk dalam barisan ..belakang sekali...sebab aku ni aunty kepada cucu-cucu daddy...

bila daddy terpandang aku di barisan belakang sekali,

daddy pon cakap kt mummy "hmm..pegila ambik satu lagi sampul kat atas..untuk noi"

wah...mekaseh...

lepas daddy bagi, aku pon terus la gi kat 4 org kakakku....dapat jugak...yeay!!!

oleh kerana ini tahun terakhir aku dapat duit raya, sehingga hari ini duit raya tu masih lagi dalam sampul raya tersebut..sayang...sepp....

p/s-sory..entry ni langsung tiada kaitan dengan tajuk "RAYA KE-7" tu....raya ke-7 aku di ofis...







5 comments:

nieja said...

hoho..
mane duit raye utk i

nashrex said...

syawal ku di ofis..

bleh wat tajuk drama raya ni. hiihik

Qi_C.Lavigne said...

nieja,
thn dpn okeh..kita cari duit raya same2..

nashrex,
ofis ku di syawal..pun boleh..

Red Sins Golden Ambitions said...

at leassssttt 7th raya in the office cinaoiiiii.. i was on my way back to the office on the 2nd!!!

2nd raya tengah hari pukul 11 am ok!!!

i hate working. i wannna b a kid again. da la duit raye taun ni RM0. n not ooooonnnlllllyyyyyyyy that, i went -RM400 on giving away duit raya!

raya doesnt exist. in me, the least to say.

Qi_C.Lavigne said...

baini,
owh...so pity of u..sabar je la...ur tmpat keje tu 'chisinali' or malay??mesti 'chisinali' kan...sabar jerk..next year pon i kene kuar duit gk bg duit ry...

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....