Wednesday, July 9, 2008

cherating

ini entry yang kelambatan...

waktu sebenar peristiwa : 29 jun

its sunday..tapi aku kena bekerja...kami kena pergi ke Cherating untuk buat sedikit site measurement, and audit, untuk jalan yang sudah siap company aku buat di Cherating neh...aku tengok takdala berapa cantik sangat..tapi dalam cerita SINDARELA tu, ala..cerita yang ada huSIN, haiDAR, and zoELA tu kan, cantik jer nampak kan cherating tuh....

yang lain2 tu, let the pixes tell la hokeh...



*ni bersama Lanie buat siapkan sedikit dokumen and study drawing konon..agagagaga*



*orange shirt tu en.hud, 2nd boss of the company...yg next to him tuh bos department aku, en.aziz*



*tu Yusri poyos punyer mamat...kami tengah cek itu sump*



*sempat jugak Lanie snap pic ni aku pon xtau, aku tgh penat, panas and rimas..and i'm wearing TIESTO cap ok...hohoho...do i look fat?i love that i'm gaining weight ok"



*sedikit gambar pantai cherating yg sempat aku snap*

*Lanie n me both wears TIESTO cap, sponsored by the big boss"


*gile vavi la oily muka aku..hampeh"



*geli la weh aku tgk ko yusri*



*tu bos2 kami..yg yellow shirt tu consultant, en.hakim..ni kami sudah siap kerja, mau join makan2"


*ni la en.hakim..he own the guitar n the amp..n he even own a jamming studio in Ampang*

itu saja la sedikit gambar semasa di cherating tu..buat cuci2 mata keh...*wink*



2 comments:

azie said...

ini LI ke bercuti sakan? best betul..jeles2 dush2x

Qi_C.Lavigne said...

hah..jgn jeles ye...hohoho....LI boleh gak..bcuti pon boleh gak..hoho...tp panas tu....tau x tu lps kul2 smpai kul5...

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....