Tuesday, November 27, 2012

Always surround yourself with people who believe in you and your dreams!

 

Bismillahirrahmanirrahim…

Lompat-lompat blog. Senyum senyum baca blog COACH ku sendiri,  dan up upline I.

herbalife income 1 

http://melissaarman.blogspot.com/

 http://firstbasyeer.blogspot.com/

herbalife income  2

Hahahaha mengata I kerrr? But it was true though.

FIRST time tengok statement, I was like “Ehh, camna baca statement ni?” Serious aku ingat masa tu Herbalife must have made a mistake. And pay me for someone else’s punya gaji.

Tiba-tiba sangat kan, tak pandai baca nombor. Aku kan beginner lagi. Jadi macam kurang percaya la. Percaya juga cuma shocked sikit. Sebab maybe expectation aku is not that high. But Alhamdulillah. I earn what I worked for. Buat part time bodoh-bodoh ikut saja, dapat extra. Syukur!DSC_0211

 

NOW, I am looking for more business partner. Tak kira lah part time ka full time ka, semua boleh. Berminat boleh contact 0177000171

 

motivational 1

Thank you coach! Thank you upline.

 

Love,

Cinoi xo

4 comments:

beaty said...

Congrats noi.. usaha tangga kejayaan bh kan..

sa harap bisnis ko akan berkembang lagi..

Cinoi said...

BEaty,
Thankss beaty. Harap jak? Join lah sekaliii heeeeeee

Mohd Farid said...

Mesti org fikir kami ambik herbalife sebab kami mampu dan ada duit kan? Biasa bila kami intro org pasal herbalife, jawapan yg kami terima ialah "mahal ni kan?" :). Honestly sy dan isteri bkn la org yg bnyk duit, ada duit ataupun ada duit lebih. Harap gaji kami seja yg mostly spend utk byr hutang n at last tinggal RM5-6 ratus seja bulan2. Tp kenapa every 2 weeks kami boleh beli stock kami utk makan sendiri? bukan itu seja, berat sy turun 16kg in healthy way, berat bini sy naik 6 kg also in healthy way. Bonusnya adalah duit bikin enjoy2 kami laki bini. mau tau cara? As me how! (bak kata distributor herbalife) hehe

N.Aima K said...

tiba-tiba muka will smith T___T

apapun alhamdulillah rezeki tuhan kasi

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....