Sunday, September 16, 2012

Hijab 01

Assalamualaikum, selamat Hari Malaysia Winking smile

Jadi siapa-siapa yang follow instagram ku pasti tahu kan.photo

Semalam upload gambar shawl yang aku jual untuk first batch ni.

In fact, on my 10th day wearing hijab,(ya hari kesepuluh ku rasa makin sesuatu, gembira barangkali) kemarin, aku sudah memakai pun salah satu shawl yang sepatutnya dijual bahahaha. Ni lah susah kalau penjual sendiri shopaholic.

photo (1)

Jyeahh. Rasmi Butterfly Printed Scarf pergi open house suami punya aunty kemarin. Dan maaf shawl di atas sudah sold out, ya yang di atas ni aku ada 2 helai saja, satu helai yang lagi satu tu sudah kena beli semalam.

Scroll down for more, interested? Email cinoi17@yahoo.com dengan subject “Order Hijab ya” ya ya jadi aku ndak ter missed email email kamu.

002Size : Big
Material : Cotton
SOLD OUT

003Size: Big
Material: Cotton
SOLD OUT

004Size: Big
Material: Chiffon
SOLD OUT

005Size: Standard
Material: Handloom Viscose

006Size: Standard
Material: Cotton

001Size: Standard
Material: Cotton

007008Size: Big
Material: Cotton Silk

Happy shopping.

Love,

Cinoi xo

3 comments:

EchaRoslee said...

wahhh comel..
tahniah cinoi.. :)

slmt berbisnes jgk..hehe

Lina said...

cantiknya bertambah2 la cinoi! sungguh2 menyerlah..nih klu pregnant lg tamba glowing..haha..

selamat berbisnes jg!

Rinah said...

Alhamdulillah. dah berhijrah :)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....