Friday, August 3, 2012

The invitation

 

Iya finally kad siap. Padahal kad bikin sendiri, printing sahaja di kedai. Tapi ada hiccups sikit during the printing process, ada aku mention macam before ni.

Jadi mula weekend ni aku akan mula mengedar kad. Aku rasa complete sudah guest list ku, hopefully tak ada orang yang tertinggal. Tapi biasanya (biasanya??? selalu kah kau kahwin cinoi hahahah) aku tak bagi kad dengan kawan-kawan jauh yang confirm tak datang haha sebab aku malas mengeposi, ada kan tu FB invitation, kawan yang di seberang laut Uk, Japan, US dan sebagainya. HAHA. Jadi siapa yang di seberang laut tapi masih aku mintakan alamat, dan ada kad sampai, jyeahh, kamu memang bertuah. AHAHAHAAH.

I am so excited with this card. Big THANK YOU to Jay sebab dia yang siapkan kad ni ahaks. Kad majlis pihak perempuan dan pihak lelaki kami buat di kad yang sama sahaja. So tunggu sahaja lah ya kad ni. Ok?

kad kawin

Kalau kamu notice, setem kecil satu tu memang gambar kami, satu lagi setem itu ialah gambar…. jeng jeng jeng nanti kamu akan tahu setelah menerima kad tersebut HHAHAHAAHAHAH saspen la sangat kan.

Birupinkbirupinkbirupinkbirupinkbirupinkbirupink. Haha pening. Nampak sangat keexcitedan aku kan Ya Allah tolong si Cinoi bertenang sebab nanti dia bertendang.

Bye.

 

Love,

Cinoi xo

12 comments:

nowriz mars said...

kreatif! comel la tu kad cinoi!! ;)

cik chinta said...

kawin katne? klo kk, ble jg dtg memeriahkan (:

nisa' said...

nk kawen dah kawan aku sorang ni.. tahniah cinoi... :)

kay masingan said...

nah congrats to both of you...:)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

waaahhh~~ kak kawin ka ni cinoi. mauuuu~ btw, congrats arrrr

echaRierie said...

gambar tue mesti tmpt honeymoon kan noi ? hehehe..

birupinkbirupink..hihi

Anne Nurain said...

woww kretipny kad kawin..
mau satu.. hehe..

cantik sis pnya real name.. hihi..

ak yuyunz said...

serious kad kau kah? giler cantik ok cik cinoi.. =)

beaty said...

unik ko punya kad noi..best ni

Cinoi said...

Thank you all.
Kahwin di hometown ku SANDAKAN.
And yes, itulah kad kahwinku heeeee.

Lina said...

cantiknya noi! kepingin mo dapat la!

Just said...

nice wedding card!! unik!!

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....