Monday, April 23, 2012

Making Life Beautiful

Assalamualaikum waddup people. Yeah i know more excuses for not updating the blog. I am stealing my sleep time to blog on my bed before really get to sleep because I am addict, blog addict. Aku sentiasa buka cinoi.com setiap hari berharap akan magically ada update. Yes, i check on my blog everyday even I know i tiada update, like when we check on the fridge every 15 minutes hoping there will magically have some nice food in there.

Sunday night I did some beauty regime shopping, to beat today's monday blues ;)

Before i share my catch, below was my picture without any make-up.


Kulit tidak lagi kusam, sunburn sudah hilang, jerawat pun sudah tiada. Kulit looks fine even without make up. Itu hasil pakai miracle water for few weeks!




Cuma masih ada blackheads, whiteheads dan bekas bekas jerawat, heh. Haritu Sheila ada share dia pakai product b.liv untuk blackheads n whiteheads tu, aku pergi Sasa terus cari tu. aku beli set dengan beg pink yang comel ni (padahal beg biasa saja pun)

Ada 2 barang ni, 1 is off with those heads blemish gel, satu lagi moisturizing sunblock shield me spf 25++.

dalam beg pink tu juga ada free 3 paket mask stem cell revival.

Then Sasa SA tu bagi lagi free Intensive Sparkling White Eye Mask, a packet of 3 pairs.

And last catch di Sasa is facial wash Hada Labo ni untuk tunang ku heh as a reward sebab menemankan and mendengar seja aku bebel pasal produk produk kecantikan entah dia faham ka tidak

f

Later i will review hasilnya okay.

Itu untuk muka. Untuk badan pakai lah premium beautiful, untuk kecantikan dan kesihatan ;)




Till then.

Love,
Cinoi xo
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

8 comments:

Michelle Sung said...

wow hebatlah! yg bliv tu ok ka bau dia? i mean x bau pedas2 yg mcm kimia tu? ekekeke

Chii said...

ba, waiting 4 ur review!

beaty said...

bliv sa guna ok tu ...bikin kasi halus kulit but noi bnyk juga ko blanja kan noi..

ko bli d sasa ka?

Cinoi said...

Michelle,
Bau dia ok jak. Tp klu clinelle bau ubat gitu. Sy pakai toner clinelle

Chii,
X sabar ni. Bg 2 weeks la

Beaty,
Ya suma di sasa. Sk ii tu d parkson

Cinoi said...

Michelle,
Bau dia ok jak. Tp klu clinelle bau ubat gitu. Sy pakai toner clinelle

Chii,
X sabar ni. Bg 2 weeks la

Beaty,
Ya suma di sasa. Sk ii tu d parkson

Just said...

Me jarang invest utk kecantikan n kesihatan. Huhuhu.. Tp, PB dlm masa terdekat.. InsyaAllah :)

Cinoi said...

Just,
Sy baru jak invest utk kecantikan n kesihatan tu pn lps baca review org

Jaw @ MyGamanBorNeo said...

wah ... betul2 berkesan la SK-II ni, berapa la harga sebotol ni?

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....