Sunday, April 12, 2009

Anugerah Bintang Popular Berita Harian

aku memang sedang bosan. seharian bersendirian di rumah. ini aku buat live depan tv, sama macam AF semalam.tiada kerja, ini la hasilnya.mungkin bole jadi bahan rujukan kamu.cekidaut!

Persembahan pembukaan.
Anita Sarawak - Akhirnya Kini Pasti
Stacy - Gagap persembahan yang tidak gagap, bertenaga, i like Stacy. memang power.

(Ayu Raudhah + Rozita + Saidah + Saerah)
Pengacara TV Lelaki Popular
- Aznil Hj Nawawi
(betul!)
Pengacara TV Perempuan Popular - Fara Fauzana

(Lisdawati + Fauzi Nawawi)
Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail (aku taip nama FBI b4 diumumkan, maka tekaan aku betul!)
Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana (betul lagi aku teka!)

Aizat - Hanya Kau Yang Mampu kurus

(Mawi + Ekin) - apsal rambut Mawi gitu? alim juga rupa baju Ekin.
Artis Nasyid Popular - Rabbani

(Lisa Surihani + Farid Kamil + Fizo Omar) - cantiknya Lisa n bajunya. i like!
Artis Komedi Lelaki - Nabil (aku tak teka pun, tapi memang sudah dijangka)
Artis Komedi Wanita - Nur Khiriah

Farah Asyikin - Hello

(AG + Nazatul + Kieran)
Artis Baru Lelaki - Nabil
Artis Baru Wanita - Stacy. (yeah.im so betull.i like.cantiknya kau stacy, cantik baju mu, terlebih sudahhh!)

Kristal + L Ramli - Ayahku Kahwin Lagi???
+ Jeffry Din - Kenanganku
+ Dato' A Rahman Hassan - Tak Mengapa (A Rahman Hassan i like yoouuu.rilek jek die nyanyi yoo.wahaha.)

(Zizie Ezette + Nora Danish) - sangat cantik dan comel laaa kau Nora Danish.
Pelakon TV Lelaki -Rosyam Nor
Pelakon TV Wanita - Dynas (nasib baik Dynas yang menang, kalo si FSundet tu, matai la)

Hujannnn - Dugaanku (adakah dengan meletakkan lebihan huruf N di situ menandakan aku kipas susah mati hujan?lu pikir la sendiri! ok.taknak pk.xpe.bye)

(Que Haidar + Linda Jasmin)
Penyanyi Berkumpulan/Duo - Meet Uncle Hussain

Siti Nurhaliza - Di Taman Teman tapi mesra (comelnya tarian Siti time muzik tnet net tet tuuu.hebat memang)

(Maya Karin + Eizlan Yusof + Umie Aida)
Penyanyi Lelaki - Mawi (ok.aku ada banyak mau komen, tapi Syauqi texted me "haha,jawa menang,jgn jeles,jgn tulis bukan2 ek dlm blog.yuhui" ok.fine)
Penyanyi Wanita - Siti Nurhaliza (adedeh senyuman Dato' K tu bah, rilek bah dato')

(Amy Mastura + Norish Karman)
Pelakon Filem Lelaki - Que Haidar
Pelakon Filem Wanita - Maya Karin (Maya, i like ur dress, i like the shining2 inner tube in ur dress)

Diddy - Azura Sirri
Ayu - Perjalananku
Siti Sarah - Kekasih Awal dan Akhir
Jamal Abdillah - Sandarkan Pada Kenangan (aku suka gila lagu ni, i shed tears, teringat zaman2 karoke aku di parit raja, batu pahat, dem!!dem!dem! :'( ...)
- Kehebatan Cinta
- Nasib Diriku

-alamak ada aku tertinggal, tengok CSI plak-

tiba-tiba.
glemernye abg pos!!!ahahah

Bintang Paling Popular - Nabil.

persembahan last - Faizalllllll Tahirrrrrr i like so musho mucho
Bencinta rawkss....
apa yang kau tunggu..untuk aku..untuk kamuu..
..aku mahu kau tahu, aku cinta padamu, benci padamu (mcm perasaan ku sama faizal tahir la)
..tetapi lihat ku berlalu..pasti itu yang terbaik untukku..
..apa lagi kau tunggu..mahu aku buka baju...

*ni aku capture tv aku.hmm.apsal rambut faizal tahir macam rambut aku ah??

sekian laporan.


xoxo,

cinoiqilavigne

5 comments:

b u k a n s e s i a p a said...

hoho.pantas tul reporter nih..haha..leh dpt anugerah pekerja cemerlang ujung tawun nih..=)

IEYNA said...

beb..a ah lah..baru perasan...rmbut ko sama ngan faizal tahir...

kuikuikui (^_^)

@-;---313 said...

JAWE WORLD!!!!!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

b,
ape world2 kat cni ek. i tumbuk perut u kuat2.

nieja said...

haha.
mase tgk faizal
tahir nyanyi tu syes
x cam.. laen gile nmpak
da la cm rmbut u wkakkaka

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....