Tuesday, February 2, 2010

yaya’s 1st day

hello people. meet again, now we. this post should’ve been posted a month ago. but you know, been busy with stuff and all (sounds lame, same excuses every time whatever)

it was Yaya’s 1st day di sekolah rendah on the 4th of January. yes. i followed my sis and bro-in-law to send her to school and  i was there during the perhimpunan pagi. the 1st perhimpunan of the year. it was boring. look at Yaya.

040120102711

sangat boring sampai saya sempat round round sekolah and check on the toilet. yucckss. kesian budak-budak sekolah ni, tandas tersebut sangat *#()$&#$%&%&#( kesiannya.

040120102712

sangat boring and lama the perhimpunan. i came closer to ask her if she’s okay.

040120102713she didn't really answer, tapi dia posing, ok that’s good, means she’s more than okay. i actually knew she’s fine, we can just drop her at the school gate, Yaya sangat steady youu, pagi-pagi bersiap dia sembur perfume silky girl dia banyak-banyak sakit hidung Aunt la semangat gila budak ni, tapi takpa la, 1st day, layan saje. (she actually minta perfume like mine Issey Miyake, tapi i bought her Silky Girl saje, jimat, lagipon sebok saja nak pakai apa Aunt Noi pakai lols, so no no no. ambil SG saja) 

i stayed for like an hour, then, before i left, Yaya requested for one last shot. okay, dia mau show off the temporary name tag.

040120102716

 

and in the afternoon, she got this Sekolah Agama. the night before Yaya was complaining “haa, pagi sekolah pagi. then petang sekolah agama? penat la Yaya tu kan?”  hmmm. dinasihatkan jangan komen banyak, sebab akan banyak lagi pertanyaan dan pernyataan dia.

i tidak pergi hantar dia pergi sekolah agama, but then masa balik sekolah i pergi ambil. belum masuk kereta lagi she ody take off her tudung!

1

ya. thats Yaya. penat konon.

 

Love,

Aunt Noi

p/s: i updated my tumblr. cekidaut.

“It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool

than to open it and remove all doubt”

10 comments:

nor faridah said...

haha. the little midget. aku pun seperti die zaman kecik2 dlu. (referring to the scene after sekolah agama habis). ;p

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hahaha. kalo aku sek agama pon mcm tu kot. tp aku x sekolah agama dulu. dkt U la, hbs class TITAS/ PI tros cpt2 je nk buka tudung.

mesarra said...
This comment has been removed by the author.
mesarra said...

haha..comey seh
mmg macam KO

C@Rr0tSu$U said...

tin!!! tin!!! nak bagitahu.. dah follow... tak pe eh...

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sarra,
photostat.

carrot,
doink doink!! wokeh!!

Anonymous said...

sbijik mcm Aunty Noi nya. photostat!

SA

mesarra said...

haha..aku rasa aku tau sape SA itu
kan cinoi kan..hahaha

Anonymous said...

Shah Alam ahaha

HAZEL said...

macam aunty noi gak....hahahaha apa tak nya guru duduk satu rumah kan.

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....