Thursday, July 9, 2009

Michael Jackson: The Memorial :(

aku menangis kemarin pertama kali mentengoknya. sekarang tengok lagi pun aku nanges. ok. i am no big fan of MJ, tapi saya ada hati dan perasaan yang sangat fragile gitu. (video-video aku post ni bukan persembahan semata, ada ucapan-ucapan juga. layan lah ok. sedih)

kita mula dengan yang paling sedih :(


ini pula lagu paling sedap masa memorial service tu. i like.


ini pula lagu favourite aku. tapi mariah carey nyanyi macam larat tak larat saja. larat kot, tapi macam kureng sikit. with the annoying hand waved here and there. haih. aku suka lagu ni :(


this was just so amazing.


woah. menanges lagi aku mentengok ni. harunya. ah. perasaan ku dipengaruhi oleh musik-musik sedih ini. RIP Michael Jackson.

ada lagi satu video aku mau share. Michael Jackson ghost at Neverland was caught on tape during CNN Larry King interview with Jermaine Jackson. tapi nanti la. or kamu search la sendiri. aku sedang sedih ni.

xoxo,

cinoiqilavigne

2 comments:

i L a said...

aku kemarin tengok video yang si Paris tu pun aku sedih..bergenang air mata..aku tengok balik2 pun, tetap jugak air mata balik2 bergenang..tapi aku benci dgn manusia2 yg comment sembarang di video tu..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ya..ramai yg mgutuk jgk tu.komen mcm apa seja

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....