Thursday, February 28, 2013

Semua Dijemput Datang ;)

 

Bismillah.

Hai Winking smile

Setiap hari Jumaat bekerja ialah semangat. Kerana tahu, selepas bekerja, selepas balik rumah dan setelkan semuanya, pukul 8 malam ada SHAKE PARTY. Open for all!

photo (2)

Untuk new guest, boleh minum shake percuma, rasa yang mana mahu

  1. Tropical Fruit
  2. French Vanilla
  3. Dutch Chocolate
  4. Cappuccino
  5. Strawberry

 

*Turn Jay buat shake. Shake dia memang super sedap, pagi every morning weekdays mesti dia yang blend, nyumss*

photo

 

Kalau tak mahu datang sendiri, boleh bawa beramai-ramai juga.  Boleh dengar perkongsian daripada orang yang sudah consume Herbalife berbulan-bulan, bertahun-tahun, yang sudah dapat result, dan pelbagai cerita lagi. Cerita-cerita bermanfaat InsyaAllah.

photo (3)1

 

Jadi, rakan-rakan sekalian, rakan-rakan blog, dan sesiapa sahaja yang membaca, kamu semua adalah dijemput untuk join SHAKE PARTY ini pada JUMAAT jam 8 malam!

Cuma contact saya atau suami 017-7000 171.

2

5 comments:

Michelle Sung said...

wee siok :) lama nda join shake party. eh lama2 macam muka Jay Chau (Nepal) sdh si Jay laki ko ni haha dah la sama nama hihi

Cinoi said...

Michelle
Mudahan poket pun sama mcm si jaychow

lexa said...

nyum nyum sedap...masih ingat sa kah??

dulu sa pun ambik HL mmg berkesan ni..

Anonymous said...

[url=http://viagraboutiqueone.com/#fibyg]viagra 200 mg[/url] - viagra 25 mg , http://viagraboutiqueone.com/#rwjyd viagra 50 mg

Anonymous said...

[url=http://viagraboutiqueone.com/#ctmbk]viagra online[/url] - buy generic viagra , http://viagraboutiqueone.com/#hxded generic viagra

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....