Tuesday, December 13, 2011

Kasut Kahwin

 

Heh? Kasut pun pandai kawin-kawin kan. Ehhe. Ini kasut sesuai untuk dipakai pengantin semasa kahwin. Dan aku sudah jatuh cinta dengannya.kasut kahwin

Cun kan kan kan. Pertama kali aku jumpa kasut Vincci yang sesuai dipakai untuk kahwin. Lip lap lip lap yooo, hitam lagi tu. Awwww seksi seksi.kasut

kasut 1

Not bad lah kan. Harga pun tidak sampai RM100 (RM89.90 kalau tidak silap). Aku sebenarnya sudah beli kasut yang sesuai dipakai semasa kahwin, masa mau bertunang haritu, tapi aku tidak pakai pun. So still new. So sekarang aku ada 1 kasut kahwin putih, dan 1 hitam (belum beli) coming soon. Dan kasut ni memang berpotensi tinggi lah setakat ni. Masa aku try tu dia dari rak NEW ARRIVAL. So maybe by March sudah SALE ni, or ada lagi kasut baru sampai yang seakan-akan ini malah lebih cantik who knows.

Kalau kamu suka kasut ni, berkejarlah ke VIncci sekarang! Cinoi takesah kalau kasut kita sama pun. The more the merrier ehhe.

 

Ok lah sebelum bersurai, aku tinggalkan kamu dengan paparazi-candid photo of me that daycandid

Baju Polkadot Batwing oleh Cotton On

Old Skinny Jeans from MNG

Shades sama dengan Previous Post

Sandal from Nose

dan Beg Jahit Sendiri

beg   

Ehhe. Tipu. Beg Tunang belikan ya. Simple tapi compartment dia besar, letak barang berbagai jenis dan kauntiti pun tidak berasa berat. I Like!! Very the convenient.

 

Ok lah. Bye.

 

Love,

Cinoi xo

8 comments:

-ilyannur- said...

cantik! warna putih ada ka ni ? tp itam mmg cantik , ko beli lah. nda pakai kawen pun bikin jalan2 pun cantik

beaty said...

advance ko ni noi..he he he

sa suka warna putih....sa inda mau yng tutup kaki punya..

Cinoi Lavigne said...

Ilyannur,
xda warna puti. itam seja

beaty,
ada tu sy bg link 1 lg kasut sy suda beli, warna putih dpn dia open. ko tgk d entry ni ada tu sy link

Dorris Angel said...

cantik, sesuai sudah tu...:)

VanessaAriane.Norman said...

Oho! Lawa!

p/s: we have the same shirt.. cotton-on.. :)

Cinoi Lavigne said...

Dorris,
Ok bah kan? sesuai dibawa kawin

Vanessa,
haha even me n my colleague 1org, byk gila baju from cotton on kami sama

nGiau said...

my gadddd tu kasut punya la lawa!! :D

beaty said...

cantikjuga tu putih sa suka..he he he

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....