Monday, July 12, 2010

kemena coffee house regency hotel

 

salam.

kalau mau lepak malam, Bintulu ni memang tak banyak sangat port lepak yang best. ada banyak tapi semua pukul12 sudah tutup kedai macam la apa. haritu nak lepak supper and makan ringan-ringan. pusing-pusing lebih setengah jam finally dapat la tempat ni KEMENA COFFE HOUSE di REGENCY HOTEL yang juga tutup pada pukul12.30 malam, dan terdapat karaoke open yang mamat tu nyanyi seperti dikejar hantu, out of tempo!

DSC_0421 1

memperkenalkan ahli baru rakan sebaya yang x berapa nak sebaya, paling muda Azri, lahir tahun 88 haha macam adik aku!

3 2

ok. tu je. bye. taktau gua nak cakap apa! bintulu mati malam. malam bintulu mati. akan aku usahakan sesuatu! hahahahaha aku mesti usahakan sesuatu.

 

Love,

Cinoi xo

3 comments:

Sheila said...

Orang bintulu tidur awal..hehehe

Jay Minerva said...

huhu... sabar ja la~~~

nfaridah.mn said...

wahh kasihan cinoi. mari dtg penang jum. aku bawak ko jenjalan. hehe. :)

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....