Friday, June 26, 2009

selamat hari jumaat.

hai. saya suka hari jumaat.kamu?

260620091179

:) hari ini saya adalah biru. kamu?

260620091178

esok saya ada interview. anyone know pasal landmark property? taktau tak apa la.

wish me good luck ok. i really need one!

 

love,

cinoiqilavigne

p/s:- RIP Michael Jackson.

6 comments:

~ainulafidah~ said...

aku suka jg ari jumaat tp esk aku msh keja. jd lg suka esk kerana esknya lagi aku cuti. huhuhu.

aku ari kelabu ari ni ;)

gud luck 4 ur interview ya...
chayo2!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ainul
mekaseh la nul.

aku pun keja sok, lepas keja baru aku p intrview.lusa baru cuti.

IEYNA said...

aku ari orange ari ni :)
suke gak ngan jumaat tapi esok ada sek ganti..huhuhu....xsuke xsuke...


beb amik gmbr kat toilet ke..takut bos nmpklah tu..hehhehe


good luck iv k...

Chii said...

ko potong lagi rambut ko? nampak pendek dr last tym

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ieyna,
sok aku keje gak.huahuahua.
thanx ok

chii,
ya, aku potong last 3weeks, rimas bah blakang dia tu klu memanjang, tggu la aku ready mau pnjang rmbut blk, baru aku try bertahan kerimasan semasa dia sedang memanjang tu.

nieja said...

gudluck

how addicted i am to blogging

thank you for dropping by

hope u enjoy reading and do come again
daa....